• 瀏覽: 32,380
  • 回覆: 350
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-23 08:19 PM 發表

你又幾識嘆
仲有食美心月餅,玩燈籠,煲爉。

引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-23 08:19 PM 發表

你又幾識嘆
佢話睇,如果賭就唔可以分心🤔🤔

民陣:玩政治唔洗本, 因為.....

1. 糧是出政府的, 工作就是以在正常工作時間外攪事!
2. 攪一次, 就又可以收集一次民間資金!
3. 人力管理仲簡單, 社會上腦份子通街是,
尤其根本食飽無野做, 等發洩果班,
200幻人力, 腦殘式待機中,
一CAll即RUN出來陪你瘟!
Animal Behavior!

每次疫情好少少就出嚟搞事

正一社會敗類

放寬咗限聚令了嗎?班人係度做戲啫⋯⋯

網上發起嗰啲,唔該拉左先

叫曱甴番老尾示威喇!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-23 08:02 PM 發表
民間人權陣線公布,今日已向警方入紙申請不反對通知書,舉辦十一大遊行,未來幾日再交代詳情。另外,有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行.........

香港人已被折騰將近一年,奸邪妖獸又來製造事端,可惡!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1880948/%E5%8D%B3%E6%99 ...
年幾拉

啲卜街被警察打頭也是活該

應該拉晒搞事頭目

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-23 08:02 PM 發表
民間人權陣線公布,今日已向警方入紙申請不反對通知書,舉辦十一大遊行,未來幾日再交代詳情。另外,有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行.........

香港人已被折騰將近一年,奸邪妖獸又來製造事端,可惡!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1880948/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6% ...
警察唔好再批啦!

泛民收黑金
黃畜用陰司
曱甴跳樓死
天使染愛滋

其實呢啲曱甴同有老鼠一樣,唔理點清理都清理唔曬,但系結果都系同睇書一樣

引用:
原帖由 pkrai 於 2020-9-23 08:56 PM 發表
網上發起嗰啲,唔該拉左先
呢啲卜街,叫人沖 自己 嘆冷氣收錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]