• 瀏覽: 29,859
  • 回覆: 350
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-23 08:19 PM 發表

你又幾識嘆
仲有食美心月餅,玩燈籠,煲爉。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-23 08:19 PM 發表

你又幾識嘆
佢話睇,如果賭就唔可以分心🤔🤔

回覆 引用 TOP

民陣:玩政治唔洗本, 因為.....

1. 糧是出政府的, 工作就是以在正常工作時間外攪事!
2. 攪一次, 就又可以收集一次民間資金!
3. 人力管理仲簡單, 社會上腦份子通街是,
尤其根本食飽無野做, 等發洩果班,
200幻人力, 腦殘式待機中,
一CAll即RUN出來陪你瘟!
Animal Behavior!

因討論不果後而失瘋的回覆不回!
疑似癲狗找對象咬的回覆不回!
無禮之小學雞留言者也不回!
支持可說笑可膠談可認真!
支持不下生事滋亂之輩!
每次疫情好少少就出嚟搞事

正一社會敗類

回覆 引用 TOP

放寬咗限聚令了嗎?班人係度做戲啫⋯⋯

網上發起嗰啲,唔該拉左先

平生不解藏人賤
到處逢人說戇Q
叫曱甴番老尾示威喇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-23 08:02 PM 發表

民間人權陣線公布,今日已向警方入紙申請不反對通知書,舉辦十一大遊行,未來幾日再交代詳情。另外,有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行.........

香港人已被折騰將近一年,奸邪妖獸又來製造事端,可惡!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1880948/%E5%8D%B3%E6%99 ...
年幾拉

啲卜街被警察打頭也是活該

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

應該拉晒搞事頭目

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-23 08:02 PM 發表

民間人權陣線公布,今日已向警方入紙申請不反對通知書,舉辦十一大遊行,未來幾日再交代詳情。另外,有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行.........

香港人已被折騰將近一年,奸邪妖獸又來製造事端,可惡!

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1880948/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6% ...
警察唔好再批啦!

回覆 引用 TOP

泛民收黑金
黃畜用陰司
曱甴跳樓死
天使染愛滋

貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血

殺人不打風 落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產

出獄嫌錢腥 快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣

回覆 引用 TOP

其實呢啲曱甴同有老鼠一樣,唔理點清理都清理唔曬,但系結果都系同睇書一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pkrai 於 2020-9-23 08:56 PM 發表

網上發起嗰啲,唔該拉左先
呢啲卜街,叫人沖 自己 嘆冷氣收錢

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]