• 瀏覽: 20,249
  • 回覆: 394
  • 追帖: 2
+7
面係人地俾
架係自己丟

點解要糾正?証明之前有錯囉

有乜途徑?係咪可以私了狗法官?

引用:
原帖由 kowaiyip 於 2020-9-23 04:42 PM 發表
有乜途徑?係咪可以私了狗法官?
自己人查自己人

正狗UP,普羅市民如何找“證據”投訴法官,難道那些“證據”可以在網上或報紙找到。

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-23 03:38 PM 發表
馬道立:有多種途徑可糾正法官裁決終審法院首席法官馬道立發出聲明,指近日出現不少關於法院及法官多個司法裁決的評論、

咁即係幾時行動呢?
某啲裁判官判詞經常咁突出都冇問題?
點先有問題?

新聞來源連結:
https://www.881903.com/news/local/2358555/%E9%A6%AC%E9%81%93%E7%AB%2 ...
你get錯馬道長意思,佢的意思應該係有問題那位法官已經即刻調離唔准審反修例案件,其他法官沒有問題。

引用:
原帖由 鼠貓 於 2020-9-23 04:49 PM 發表

你get錯馬道長意思,佢的意思應該係有問題那位法官已經即刻調離唔准審反修例案件,其他法官沒有問題。
姐係外科醫生醫死人
就調佢做內科 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-9-23 04:52 PM 發表

姐係外科醫生醫死人
就調佢做內科 ?
唔係,係外科醫生醫死人,讚佢係醫術精湛
另內科醫生能起死回生,就調佢守門口,罵佢庸醫殺人

馬盜賊正在悄悄地破壞香港司法中立

總之黃官=狗官!

引用:
原帖由 vvoy 於 23/9/2020 04:52 PM 發表

姐係外科醫生醫死人
就調佢做內科 ?
Ching錯啦你有能力醫死人者必須升職!!!加薪!!!

咁講即係話可以特登錯判等人上訴 咪即係浪費納稅人啲錢

同埋錯判誤判太頻繁出現 唔係應該自我檢討下先咩
未見過一份工係經常出錯而無後果的
而家連批評都唔準 咩道理 大狗官大Q哂呀

馬狗官 你所講嘅途徑市民無法參與
咁連批評都唔淮 如何體現民主精神 請你解釋下

擲汽油彈判感化,法官依咩例去判?最低刑罰幾多?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]