• 瀏覽: 17,286
  • 回覆: 353
+7
所有法院都有法律條例要你地法官守法~高院條例更有4A高院規則~有邊個法官有守過法呀馬大法官~請問你自己讀熟左終審法院條例未呀??你冇理由吾知特9英個仆街借司法人員推焉委員會安插自己班大狀L入去法庭反中架播~今年佢個仆街仲借柒9鵝隻手插公民黨d人去做裁判官播~

你特9英班死五毛~你班仆街成9日嘈~你地吾死去問特9英個仆街做左乜L野??

呢班黃官係香港漢奸走狗嘅最後一導防線,只等中央懲治之後,香港到時就會真正重光了。

掟汽油彈判感化,暴動,藏炸彈,自製炸彈,縱火都可以保釋,係咩理據

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:20 PM 發表
終審法院首席法官馬道立發聲明,指欠缺基礎下批評法院、法官和司法裁決均是錯誤,強調司法機構絕不應被政治化。

我只係想知

如果法官成日亂判案,邊個管個法官,香港法官係咪大哂?
...
法官自己政治化咗,先會放生d黃C暴徒

馬生,呢兩個代遇都唔好啦!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

中國成日害香港

邊個管中國
你成日鳩up,  邊個diu 鳩你,咪我law

鴕鳥,面對現實喇!
我哋呢啲蟻民你就可以屈啫,但烈顯倫都咁講,你哋係咪應該檢討下呀?

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:28 PM 發表

你係咪支持港獨?
佢一定唔會答係定唔係……

引用:
原帖由 kenyeung88 於 2020-9-23 04:05 PM 發表

你個講法,如果真係咁,你都要快D離開中國香港,2047後可能你都要踎18碌。
唔洗,2047我死能左嗱。不過,今上都無咁長命,就算有都好似江總,胡總咁,廢人一個。

何家小雞何家猜?

馬道立幾撚時死?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

中國成日害香港

邊個管中國
美國成日害香港

邊個管美國?

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:20 PM 發表
終審法院首席法官馬道立發聲明,指欠缺基礎下批評法院、法官和司法裁決均是錯誤,強調司法機構絕不應被政治化。

我只係想知

如果法官成日亂判案,邊個管個法官,香港法官係咪大哂?
...
私法不是司法ok?明未?

拉馬毒垃去打靶

想問下馬道長,法官亂判案你都不管?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]