• 瀏覽: 15,349
  • 回覆: 353
倒屎立有名叫,顛倒黑白邊個夠佢強呀

回覆 引用 TOP

馬道立絕對要遲職

回覆 引用 TOP

💩啦,🐴道士

Sentosa Palawan beach

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:20 PM 發表

終審法院首席法官馬道立發聲明,指欠缺基礎下批評法院、法官和司法裁決均是錯誤,強調司法機構絕不應被政治化。

我只係想知

如果法官成日亂判案,邊個管個法官,香港法官係咪大哂?
...
偏頗的法官說出口真係唔知醜....

如果你係特首..中央同你講 :
2047後的法例真空, 都由中央法例填補或解釋
你會想立法會不能立法嗎?? 你會容許班攬炒議員仲拖慢所有法例的立法嗎? 諗下啦各位,!

回覆 引用 TOP

[終審法院首席法官馬道立發出聲明,裁決時不能出現實際或觀感上偏頗]

講得好啱, 但係依家就係出現實際或觀感上偏頗, 你點解唔處理?

回覆 引用 TOP

水官經手D案全都要重新判刑, 咁又係邊個錯

回覆 引用 TOP

阿咩毒辣講左咩?點解佢唔解釋下咩叫欠基礎,有無實例?從來只有黃枉髮將判案政治化,阿咩毒辣點解會調轉講架?唔怪得個個都叫佢倒立啦。 

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:20 PM 發表

終審法院首席法官馬道立發聲明,指欠缺基礎下批評法院、法官和司法裁決均是錯誤,強調司法機構絕不應被政治化。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200923/entries_5f6af66334b0311c6ce7f35f_2277960208_big_1600845511.jpg

我只係想知

...
好大巴車去爛屍5毛on9到

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

如果有個官精神錯亂,好多單證據確鑿都判無罪,仲贊個罪犯優秀咁白撚痴,系米都吾可以投訴批評?!!

回覆 引用 TOP

狗棺。馬盜賊🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2020-9-23 03:57 PM 發表

阿咩毒辣講左咩?點解佢唔解釋下咩叫欠基礎,有無實例?從來只有黃枉髮將判案政治化,阿咩毒辣點解會調轉講架?唔怪得個個都叫佢倒立啦。 
因為你講得o岩!

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

狗棺。馬盜賊🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

根本佢自己最政治化.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

中國成日害香港

邊個管中國
害香港
列舉下的實際例子黎聽下

回覆 引用 TOP

引用:

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200923/entries_5f6af66334b0311c6ce7f35f_2277960208_big_1600845511.jpg

我只係想知

...
佢咁講
姐糸黑官亂判大乚曬
亦吾可以批評、追究
世上除左黑犯民政棍耳完好工之外
只有佢哋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]