• 瀏覽: 17,141
  • 回覆: 353
+7
你班狗棺屍法,晒尻氣啦,等天收啦。

揾呢個姓馬嘅師父出黎,講下野,睇下佢啲學生,幾大逆不道。

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-9-23 07:42 PM 發表

馬道立,你個pk肯辭職未?
做埋今年退休,所以可能挖唔少黑金

如果法官審判真係做到公正不阿
點會咁多巿民不滿狗官所為呢!

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-23 03:26 PM 發表

中國成日害香港

邊個管中國
真係想知中國點害香港?實質果種!同埋請量化有幾嚴重,唔該!唔好講果啲香港冇左自由民主果啲廢話⋯⋯

引用:
原帖由 wilsonwatch 於 2020-9-23 06:42 PM 發表

若無中國在後台頂住, 香港上年已可能好似烏黑蘭咁被顏色革命搞到破產了! 睇吓依家烏黑蘭人民生活慘況, 看清呢個世界究竟發生乜事再講啦!
可惜眼盲腦蠢嘅人太多(最少200萬),要去到影響自己利益時先至變色,但香港經已殘缺不堪了!

香港法官係咪大9哂

引用:
原帖由 男E 於 2020-9-23 03:28 PM 發表
最斃法官可信程度有如匯豐股票, 跌到新低
法官大晒,咩叫可信程度,I am the god of the world.

引用:
原帖由 john117 於 2020-9-23 03:20 PM 發表
終審法院首席法官馬道立發聲明,指欠缺基礎下批評法院、法官和司法裁決均是錯誤,強調司法機構絕不應被政治化。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20200923/entries_5f6af66334b0311c6ce7f35f_2277960208_big_1600845511.jpg

我只係想知

如果法官成日亂判案,邊個管個法官,香港法官係咪大哂?
...
點解有哂基礎馬9官話無,司法界真係認為可隻手遮天。

政治化判案就得,批評就唔得??

成班黃狗官

都就退休,仲要係到破壞法治,真係害人

最好取消成個系統,司法+執法都取消曬。

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2020-9-24 07:53 AM 發表
如果法官審判真係做到公正不阿
點會咁多巿民不滿狗官所為呢!
agree

就係你班假髮人政治化審案做成多人批評法官審案不公。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]