• 瀏覽: 57,434
  • 回覆: 521
  • 追帖: 1
+29
青沙公路奪命車禍中姓林男死者,昨日(21日)是他35歲生日,壽星仔與友人到大角咀慶祝生日,詎料生辰變死忌,今日清晨時分,他駕駛本田Civic Type

無端端送個女友人返屋企,真係唔明白

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/526890?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

禍兮,福之所倚,福兮,禍之所伏

人為善,福雖未至,禍已遠離。人為惡,禍雖未至,福已遠離。

慶生唔預老婆仔女

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-23 02:30 PM 發表
慶生唔預老婆仔女
x 2
不過死左黑記就話好爸爸好丈夫

生日同另一條女……

的士司機會養車??真係萬中冇一

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-23 02:30 PM 發表
慶生唔預老婆仔女
老婆仔女不及女友親送到自己去奈何

RIP

引用:
原帖由 晚間藍色腳毛 於 2020-9-23 14:26 發表
青沙公路奪命車禍中姓林男死者,昨日(21日)是他35歲生日,壽星仔與友人到大角咀慶祝生日,詎料生辰變死忌,今日清晨時分,他駕駛本田Civic Type

無端端送個女友人返屋企,真係唔明白

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/526890?utm_source=01appshare&utm_medium=referral ...
安全帶都唔帶嘅好司機?呢個平台嘅好司機意義真濫

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-23 14:35 發表
生日同另一條女……
仲要玩到凌晨5

面書有傳是上年接手足放學的校車

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-23 02:32 PM 發表

x 2
唔關事,2000年開始個陣已經出現,凡係私家車出事一定係好乜好物,但的士小巴完全唔會咁講

恭喜曱甴落地府有自由了

a piece of yellow shit, deserve the return by lord

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-9-23 02:32 PM 發表

x 2
品學兼優

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]