• 瀏覽: 7,436
  • 回覆: 67
  • 追帖: 1
+12
quote]原帖由 bronze18man 於 2020-9-23 09:25 PM 發表
用駱駝對付我地中國人工智能無人機群?
駱駝咁可愛,好心咖哩包就唔好作孽啦! [/quote]

駱駝好奇心好重,有時幫佢影相,佢會行埋來。
駱駝智商應該高過馬同牛,我影牛影馬,佢地冇一隻會主動行埋來。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-9-25 07:02 PM 發表

高種姓身毒女都OK架!  
咁應該派高種卵度女守邊疆啦,可能更具影響力,分分鐘提高中印友誼😂

食駱駝為實。

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-9-23 02:21 PM 發表
https://www.ctwant.com/article/74525

據《今日印度》22日報導,印度國防研究與發展組織(DRDO)目前正在飼養雙峰駱駝,並計畫將其「部署」在中印邊境地區,以便用於印度軍隊的巡邏和物資運輸。駱駝可在沒有水的情況之下存活72小時,並可用於駝負重物。

《今日印度》報導,印軍將使用雙峰駱駝在受爭議的「拉達克地區」進行運輸巡邏。據報導,印軍將在「拉達克地區」東部使用雙 ...
AOE

引用:
原帖由 catcloud 於 2020-9-23 02:21 PM 發表
https://www.ctwant.com/article/74525

據《今日印度》22日報導,印度國防研究與發展組織(DRDO)目前正在飼養雙峰駱駝,並計畫將其「部署」在中印邊境地區,以便用於印度軍隊的巡邏和物資運輸。駱駝可在沒有水的情況之下存活72小時,並可用於駝負重物。

《今日印度》報導,印軍將使用雙峰駱駝在受爭議的「拉達克地區」進行運輸巡邏。據報導,印軍將在「拉達克地區」東部使用雙 ...
駱駝激光坦克非常利害的..

附件

20161215004032.jpg(64.35 KB)

環保團體死曬響邊度,印軍嚴重虐待動物,應嚴重譴責。

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2020-9-24 05:22 PM 發表
駱駝可以高上無高山症?
駱駝可以零下30度生存?
駱駝可以爬山?
三哥唔好玩啲駱駝啦!
屎硬架!
係囉.駱駝行沙無問題行尖嘅岩石有冇問題?

印度系唔作就唔會死!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]