• 瀏覽: 15,343
  • 回覆: 177
+4
睇到佢個hi樣就憎

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-9-23 03:11 PM 發表

拒耶撚泥......有次上大陸伝教...被公安捉過...
耶撚都無セ好人嫁LA...講親自己信教O個D、男O既O厄蝦條...女O既做天使..
幾年前深圳公安捉咗件長腿佳麗, 我以為係雞嚟添

應該判呢隻黃水官入勞教先啱

黃官=狗官

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-9-23 03:32 PM 發表
乙醇其實係酒精,用來消毒傷口
藍絲個腦都係有問題
你當場飲哂佢咪放你囉

海外資產被美國凍結
水官左右做人難

引用:
原帖由 lung_block 於 23/9/2020 14:50 發表

因為司法獨大,沒有監管,就算亂咁黎,都唔駛負責任...

你地鍾意咪上訴,水官可能又唔想升職,份工任佢玩....
唔怕,水佳麗係團隊中人,越放生暴水徒越易升職。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-23 01:22 PM 發表
16歲少女去年國慶日前夕凌晨時分,被指攜帶乙醇、消毒藥水、白電油等汽油彈原料到天水圍張貼文宣,她早前在‪屯門裁判法院‬承認「管有適合作非法用途的工具並意圖作非法用途使用」罪,‪裁判官水佳麗判以‬12個月感化令。律政司認為判刑過輕,今到高等法院申請覆核刑罰。上訴庭3名法官指水官判刑時只索取感化報告,沒有索取教導所等一系列報告,排除判處拘留式刑罰的選擇,屬於手法出錯。現把案件押後至10月13日再處理, ...
佢同何俊堯糸米兩公婆定情人?
咁啱咀型

引用:
原帖由 真暴徒 於 23/9/2020 15:04 發表

水官本質為暴徒曱甴
與暴徒永不割蓆!

水官,水官
水官/水友都係垃圾

引用:
原帖由 贏咗有雞食 於 23/9/2020 15:05 發表

知道係條乜水審,犯人可以book定夜晚枱食飯,唔會失約。
最衰而家無得飛,否則買定第二日機票走人都得,唔係放生就保釋。

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 23/9/2020 15:11 發表

有人後生時在大陸發生過不愉快事件, 從此變黃仇視大陸, 敵人嘅敵人就係佢要幫嘅朋友
仲有唔少後生,成世人無返過大陸,只係聽傳媒講大陸有幾黑暗都信到足!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]