• 瀏覽: 15,410
  • 回覆: 177
+4
水官輕判汽油彈罪犯,變相鼓勵汽油彈製造和使用。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-9-23 01:32 PM 發表
名都有得叫....水宮,做既野點都水水地
佢都做樣打下手板, 好過何俊堯全部無罪釋放

判刑錯誤。都完全冇後果。冇責任要負。所以啲狗棺咪亂閪咁判囉

引用:
原帖由 x747x 於 2020-9-23 01:26 PM 發表
水佳麗究竟係俾人洗腦還是收咗錢,可以次次都放生暴動罪犯?
上次犯原則性錯誤,今次手法錯誤,錯完又犯犯完又錯,唔炒唔鬧日日糧支,有馬道長撐真幸福🙄🤫

引用:
原帖由 x747x 於 2020-9-23 01:26 PM 發表
有人後生時在大陸發生過不愉快事件, 從此變黃仇視大陸, 敵人嘅敵人就係佢要幫嘅朋友

水官明顯有政治取向啦,個尾巴突哂出黎,正常人唔係睇唔到呀麻

引用:
拒耶撚泥......有次上大陸伝教...被公安捉過...
耶撚都無セ好人嫁LA...講親自己信教O個D、男O既O厄蝦條...女O既做天使..

馬道長快退啦,為避免美國對佢的制裁唯有如此做。

水官而家咪一爸一爸比人come

呢種人處事不公,根本唔應該再畀佢做法官啦,再比佢做落去,盞害死香港。

又係水狗棺

又係水官,  究竟佢個官點得嚟?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-23 01:22 PM 發表
16歲少女去年國慶日前夕凌晨時分,被指攜帶乙醇、消毒藥水、白電油等汽油彈原料到天水圍張貼文宣,她早前在‪屯門裁判法院‬承認「管有適合作非法用途的工具並意圖作非法用途使用」罪,‪裁判官水佳麗判以‬12個月感化令。律政司認為判刑過輕,今到高等法院申請覆核刑罰。上訴庭3名法官指水官判刑時只索取感化報告,沒有索取教導所等一系列報告,排除判處拘留式刑罰的選擇,屬於手法出錯。現把案件押後至10月13日再處理, ...
里條好憂獸既水管正一pk 同錢官何官出於一個卵樣

水棺話:我都吾係住果區

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]