• 瀏覽: 29,095
  • 回覆: 378
  • 追帖: 3

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-23 01:22 PM 發表

中國出六架機對付呆蛙兩架,

仲要長距離飛過所謂中線..

呆蛙居然喊窮..D錢用晒來買瘦肉精豬???
大陸的大外宣,使多兩億人仔燃油費就會拖垮台軍,講都沒人信。

原來燃料費可拖垮台軍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 忘了密碼的人 於 2020-9-23 11:35 PM 發表

中國自己有油田, 有提煉Avgas的工業, 戰機自己研發故可自行維護

台灣所有嘢都係進口.......
中國有油田都唔夠用
你唔知中國大部份油氣都要靠入口咩?

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-24 08:43 AM 發表

大陸的大外宣,使多兩億人仔燃油費就會拖垮台軍,講都沒人信。
井蛙做埋大陸的大外宣,只有井底蛙去信...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chan67099728 於 2020-9-23 01:29 PM 發表

根本呆灣戰機無需要升空攔截, 因為佢地攔截無用又唔夠膽開火, 慳D啦!
唔升空攔截,久而久之壯大咗解放軍個膽,之後就越踩越過,越飛越入,甚至擦邊飛入台灣領空,到時蔡英文就真係頭痕……
但係大陸咁樣“撩”台灣,我驚又係幫民進黨4年後助選,好似96年台海導彈危機幫咗李登輝助選一樣……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-9-23 04:41 PM 發表

美國要賣啲爛銅爛鐵俾佢,佢敢唔買咩?其實就係變相交保護費俾爛仔,但真係出事爛仔又唔一定會保護佢.
佢以為係高科技,點知其實係吸血蝙蝠,吸曬台灣啲血汗錢

回覆 引用 TOP

甘易就玩死班呆仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-9-23 01:46 PM 發表

係咪玩野?
升空飛一兩個圈就話要洗三兩億港幣?
報到條數咁大?
台灣省d高官食水好深下喎
仲有維修成本……台灣嘅多數老爺機,飛一次好攞命。大陸嘅機多數只係幾年機齡……
正如一個60歲老人家同一個20歲後生仔同樣去跑5公里,邊個人會攰D?

回覆 引用 TOP

侵侵國既熱岩油雖然貴,但你咪諗住轉油呀!無錢賺主人唔會保護妳

回覆 引用 TOP

玩到台灣佬軍方身心俱疲, 再斷水斷電. 百姓恐慌自相殘殺. 共軍有的是時間, 慢慢折磨溫水煮蛙.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-23 01:35 PM 發表

台灣省日日笑大陸窮,依家睇下邊便多錢囉。
黃狗話,有民主,搵22K台幣都制!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jetflyer 於 2020-9-24 08:48 AM 發表

中國有油田都唔夠用
你唔知中國大部份油氣都要靠入口咩?
中國確實要入口油氣,但好多中東國家同俄羅斯都收人民幣交易,
成本遠低於要用美元進口油氣既呆灣,你明唔明解啊...

臥龍鳳雛,兩人得一,可安天下...
功蓋三分國,名成八陣圖.江流石不轉,遺恨失吞吳.
引用:
原帖由 martin101 於 2020-9-24 02:50 AM 發表

後面有金主撐 驚咩
台灣騙子連美國人都敢呃,抵死

回覆 引用 TOP

阿爺6架機油錢比得起,阿呆2架比唔起?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]