• 瀏覽: 28,742
  • 回覆: 378
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-23 01:17 PM 發表

人出雞你出豉油,掂豉油都掂窮你
雞同豉油都係呆灣省出,今次想唔窮都幾難。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
台灣政府上上下下貪污是世人所知.
過氣軍官即是現在無份分錢那班.
無份分錢當然話貴.
有份分錢的,會話軍費上升是合理.
台灣領導(清德)曾說,台灣水(財富)淹腳目,
少少錢又算甚麼!!!!

用咁多錢買架戰機,竟然冇錢入油

引用:
原帖由 1000day 於 2020-9-23 01:13 PM 發表

面對解放軍軍機近期頻繁於台海進行實戰化訓練,台軍亦加緊升空應對。近日有台軍退役將領指出,緊急升空應對令台軍疲於奔命,造成
自2016年大陸軍機、軍艦赴台外圍海空域次數增加,台軍後勤成本持續攀升。台軍2017年後勤及通資業務費為659多億(約178億港元),隨後還動用5.9億多元(約1.6億港元)預備金支付缺額。其後由2018年至2020年,相關經費預算按年遞增。到2021年,今年更增至770多億元 ...
係咪玩野?
升空飛一兩個圈就話要洗三兩億港幣?
報到條數咁大?
台灣省d高官食水好深下喎

地球...... 麻 麻 地 !!
升乜鬼野機吖,用咀炮打啦,最化算

每發都唔過一蚊
幾十蚊,打機打到一地都係啦

以後監獄D犯既每日工作「打咀炮」

越無文化,越野蠻就越岩洗~~
唔L洗理回應,亦唔洗理事實,你講既就係事實,講你要講既野

每日擊落幾十隻戰機之類囉~~~

⋯⋯

回覆 引用 TOP

無錢入油

回覆 引用 TOP

才才子大把

回覆 引用 TOP

原來係中美聯手玩鳩菜菜子
買機買油買到窮
7普叫阿爺實戰多d假像攻台
又可以將自己d過期武器高價賣台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1000day 於 2020-9-23 01:13 PM 發表

面對解放軍軍機近期頻繁於台海進行實戰化訓練,台軍亦加緊升空應對。近日有台軍退役將領指出,緊急升空應對令台軍疲於奔命,造成
自2016年大陸軍機、軍艦赴台外圍海空域次數增加,台軍後勤成本持續攀升。台軍2017年後勤及通資業務費為659多億(約178億港元),隨後還動用5.9億多元(約1.6億港元)預備金支付缺額。其後由2018年至2020年,相關經費預算按年遞增。到2021年,今年更增至770多億元 ...
買少啲美國武器就慳返啦!

咁就拖垮?
咁仲有乜軍力可言?
同詐騙犯收片嘛!台灣咁多!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 workdboy169 於 2020-9-23 01:35 PM 發表

頁岩油好平
戰機wor………..唔通法拉里入貨車柴油咩

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2020-9-23 01:21 PM 發表

求我國介紹買伊朗石油搞掂
依家唔係無油🥺係無💰😎高汁回覆👍

回覆 引用 TOP

油價跌佐咁多都比唔起油費

呆灣D老爺機仲要玩緊急升空,打柴又少一隻,又要同老美用天價買垃圾機補上。好快玩晒呆灣D銀。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]