• 瀏覽: 19,395
  • 回覆: 239
+3
引用:
原帖由 choopper 於 2020-9-23 10:53 AM 發表

又話核爆都唔割, 一個有事即割, 黃屍就係得把死人口
人地話到明係核爆先唔割,冇話其他情況唔割喎!正如我同我女友講,無論天崩地冧,海嘯地震都唔會阻到我去見佢...............但我冇話到落雨阻唔到喎!你明唔明呀?

復仇者聯盟滑鐵盧

要露鳥先有資格

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-23 10:55 AM 發表

黃絲自稱的
高學歷
高質素
原來咁慘
做送貨
馬屎大、殯儀大畢葉係咁上下,好彩佢無一級榮譽畢葉,唔係送貨都無人請

美國間諜,

支持香港警察嚴正執法

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-23 10:45 AM 發表
自今年6月30日晚《港區國安法》實施,再有人因而被捕。消息指,常以「美國隊長」打扮的示威常客、任職送貨員的30歲姓馬男子

30歲送貨員美隊都冇面俾

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200923/bkn-20200923100433499-0923_00822_001.ht ...
送貨員.....
黃絲表示送貨員都好高學歷好高職位...應該係教授級亦係做隊長既

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-23 10:59 發表
點判?
判乜嘢,直接送青山

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-23 10:55 AM 發表

黃絲自稱的
高學歷
高質素
原來咁慘
做送貨
我代黃絲答:高學歷、高質素唔可以送貨?劉備當初都係賣草鞋出身,諸葛亮就種田

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-23 11:11 AM 發表
改嗌其他丫嘛死蠢~D港人讀死書讀到蠢曬
曱甴黃蓄就係咁L蠢,唔係點可以同你手足

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-23 11:09 AM 發表
一句八隻字口號就可以分裂國家,咁厲害
你試下走入銀行大叫打劫兩隻字,睇下有冇事

引用:

黃絲自稱的
高學歷
高質素
原來咁慘
做送貨
順豐都係送貨,可以做左10大首富

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-9-23 10:50 發表
其被捕消息隨即在通訊程式Telegram傳開,有網民指「『61萬唔驚拉channel』Telegram channel的admin(別稱:美國隊長)因涉及國安法被捕」,呼籲曾加入該channel的網民退組或清除對話。

黃狗幾撚淆底!叫人唔驚拉,現來又解散channel! ...
睇下這幫人的確好無知,情報資料收集早已存檔,現在退出有用咩?
還有都不知插咗多少針進群裡,不搞事由得你,尚未懂收手死路一條,蔡總統都下封殺令,你走得去邊??

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-9-23 11:09 AM 發表
一句八隻字口號就可以分裂國家,咁厲害
做人成熟d
以為就咁八個字,小朋友就數字數,大人就睇件事既意義。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]