• 瀏覽: 18,985
  • 回覆: 220
+2
真係唔撚用腦亂撚咁派,派都派得衰撚格

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-9-23 10:58 AM 發表
放鬆啲啦 香港人

唔派又話唔派 派又嫌少 唉 ... 香港人幾乎個個都刁蠻港女性格 縱壞晒
點放鬆呀?
賺緊錢嘅都派我都唔知咩道理嚟嘅你話個政府係咪廢嘅
呢啲就唔關港唔港女事啦係關個廢政府事咋

引用:
原帖由 lrr174 於 2020-9-23 11:23 AM 發表
惠康 闊佬好多
惠康點樣闊佬呀
賺緊錢嘅根本就唔應該攞

引用:
原帖由 ahbobo76 於 2020-9-23 10:57 AM 發表

哂氣,你哋公司策略,派補貼比基層,跟住加番價,等其他市民購物補貼基層,真係一舉兩得。而家又攪大抽獎,好似比乞兒咁,不如購物全部8折好過啦,咁咪全部市民受惠啦,真係無商不奸,屎橋算到盡。 ...
今日新聞有講, 超市話原先都想購物時直接俾折, 因為咁樣超市執行起上仲方便, 只不過個建議俾政府ban左......

兩間超市真係多Q餘, 香港市民要的是每次消費都應該有折扣優惠同減價啊...

引用:
原帖由 nhldp 於 2020-9-23 10:31 發表
先升價,後優惠,點都唔會輸,正仆街
x2 假仁假義

[quote]原帖由 andrewrabbit 於 2020-9-23 11:24 PM 發表

有着數緊係攞左先,點知政府黃雀在後,話你無影響,要你嘔返出黎 [/quote 呢個政府係呢班權貴選出黎架,緊係要為佢哋負責啦!好正常。。都唔知你哋係喥嘈乜。

曱甴王日日吊西吊鹽水

錢比咗出去就收不返,系呢個白痴政府才能做得出,DKLM west

唔明超市係逆市下賺錢仲要向政府申請而政府又會批准申請喎,呢d係咪私相授受呢?政府錢係納稅人既錢,而家唔係幫助弱勢反而幫助賺錢既集團?回饋方案就係任由佢地選擇回饋對象,如果集團選擇回饋俾一d反中亂港團體,咁即係政府間接資助反中亂港,抽獎全沒透明度,邊個中獎只有該公司知道,咁都收貨?咩事呀?

疫症期間2大超市大賣,政府根本就不需要爲2大超市保就業,多9

用廿蚊憂胃跟住買多二百蚊嘢

早晨啊表面仇曱實際仇港繁廣撚們!又即管上黎𥄫𥄫原本好人好事唔攞鳩就系列黎到中討又屌撚到咩貓叫春程度先咋~~~ b & b 啦唔洗教

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]