• 瀏覽: 32,999
  • 回覆: 509
  • 追帖: 1
+28
香港唔死,黑暴唔止

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-23 08:12 AM 發表
(星島日報報道)反修例示威者企圖捲土重來,發動十.一遊行!有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行」,初步選定在荃灣起步,惟未公布

https://image.stheadline.com/f/6 ... 9/23/692181/i_src_0 ...
仲有咁多日先到十一, 警方查不到邊個係發起人嗎? 為何不在十一前拉咗佢, 告佢煽動罪?

監倉好多位淨.....去啦

曱甴送頭大遊行,大家拭目以待,準備開香檳。

有網民近日在社交媒體 <= 發起果班, 永遠都應該唔會出現, 所謂精人出口, 笨人出手.  如果可以, 發起人都要有個標記悿人知....

曱甴唔好反口唔出動

引用:
原帖由 deechai 於 2020-9-23 09:17 AM 發表
有網民近日在社交媒體 <= 發起果班, 永遠都應該唔會出現, 所謂精人出口, 笨人出手.  如果可以, 發起人都要有個標記悿人知....
they will hide somewhere

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2020-9-23 08:17 AM 發表
今次冇假妓幫手逃走,會唔會捉得更多人
真妓都有黑㗎

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-23 08:12 AM 發表
(星島日報報道)反修例示威者企圖捲土重來,發動十.一遊行!有網民近日在社交媒體,發起「十.一國殤日大遊行」,初步選定在荃灣起步,惟未公布

https://image.stheadline.com/f/600r315/0x0/100/st/98c12c52693da0117b0ce533acb20a7d/stheadline/news_res/2020/09/23/692181/i_src_0 ...
快d來,一定要來
想睇曱甴俾人拉之後入冊死

無班假雞係度做天文台兼阻差辦公,
拉蟲應該容易好多.

有國安有國慶

引用:
原帖由 imad 於 2020-9-23 09:16 AM 發表
監倉好多位淨.....去啦
唔夠咪借內地倉位囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]