• 瀏覽: 19,552
  • 回覆: 241
+2
引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-23 05:55 AM 發表
【明報專訊】昨晚在將軍澳採訪15歲女生陳彥霖逝世一年悼念活動的記者遭警方分流,主流傳媒獲安排在橙帶的「採訪區」內採訪,部分網媒及自由身記者登記資料後被要求離開現場。

【明報專訊】昨晚在將軍澳採訪15歲女生陳彥霖逝世一年悼念活動的記者遭警 ...
成班喪屍精神病又發作

暴動現場拉假記者
告佢暴動罪
10年起跳

呢種黃色反光背心其實就係曱甴識認!真正記者唔會著呢D深水埗鴨記十蚊件死人紙紮公仔咁...乜嘢網媒?成班死曱甴揸住相機扮專業記者笑L死人!😂

做得好,打殘黑記

黑記會不會9縮呢?
出來送頭?

等睇戲

支持香港警察,一招打殘黑記...

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-23 05:55 AM 發表
【明報專訊】昨晚在將軍澳採訪15歲女生陳彥霖逝世一年悼念活動的記者遭警方分流,主流傳媒獲安排在橙帶的「採訪區」內採訪,部分網媒及自由身記者登記資料後被要求離開現場。

https://fs.mingpao.com/pns/20200923/s00006/261f3366c466841ed62b23ce0c276b45.jpg

【明報專訊】昨晚在將軍澳採訪15歲女生陳彥霖逝世一年悼念活動的記者遭警 ...
就係要玩9你班死黑記吹咩

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2020-9-23 06:34 AM 發表
寕枉勿縱,啲聽都未聽過啲傳媒,多個嫌多,少個唔少
x2

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-9-23 06:07 AM 發表
做得好,打殘黑記
X 2

做得好

引用:
原帖由 facrl 於 2020-9-23 07:47 AM 發表

班曱甴連陳彥霖親生阿媽都話係假嘅!仲喺法庭門口屌鳩人哋屋企人!連死者家屬都唔尊重,宜家就扮撚唒嘢話悼念!我DLLM爛臭閪啦死廢青曱甴!
👍👍👍!呢啲人渣畜生!放過人哋啦!日日在別人傷口撒鹽,呢啲渣宰幾時天收佢哋!

引用:
原帖由 a94922905 於 2020-9-23 06:52 AM 發表
悼念都唔得,DKLM 😡
DLLM 悼念返你屋企!

引用:
原帖由 $_$_$ 於 2020-9-23 07:41 AM 發表

硬起來了,再來就要立法規管發牌了
追趕國際標準,由警局發記者證

引用:

https://fs.mingpao.com/pns/20200923/s00006/261f3366c466841ed62b23ce0c276b45.jpg

good job

做得好!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]