• 瀏覽: 17,334
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 fb4a9287bf8ff2 於 2020-9-23 02:42 AM 發表
冇百幾個記者在現場...假記者..黑記者..去左那裹
作故仔中,之後會出現陰謀論文宣

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-23 05:53 AM 發表
「乞衣車手」害死自己就好啦,無啦啦仲要害埋條囡。

條女都係黃屍
唔死毀容最好
最衰係搞到封路,生時害人,死時阻鳩住晒

萬般帶不走, 時晨到, 一路走好啦
佢係被守法意識低害死自己, 唔戴安全帶, 除左累已仲會害人

見到呢D新聞特別開心

報應

天網恢恢,車公顯靈

Rip

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-9-23 05:13 AM 發表

你去連登睇吓俾暴徒掟死個個伯伯嘅post, 成班黃絲拍手歡呼叫好慶祝,伯伯頭七,市民好心係路邊設一個小祭台送花紀念,成班黃絲搵人去整爛啲花踢爛個祭台,呀伯做錯啲乜嘢呢?附近工作嘅清潔工人咋喎!

你一句「人都去咗,唔好講人哋」?笑話!
黃絲做到咩?

再講,唔理政見,飛車出事仲要係唔扣安全帶,係抵死。

我就真係覺得佢死得好了!去搵周紙落同白粉霖啦!

:smile_o11 ...
講得好
可能黃屍又要求開庭查死因,或者條馬路改名

希望來生做一隻真正曱甴

引用:
原帖由 lingling_cc 於 2020-9-23 04:56 AM 發表
生左3件都唔修心養性
有老婆,生左3件,三更半夜送另一條女返屋企?黃屍就係抵死

唔少黃人個個月去太子消遣遊魂野鬼, 咁樣其實係會招惹佢地上身, 輕則行衰運重則被索命甚至禍連親友

引用:
原帖由 little-fish 於 2020-9-23 07:33 AM 發表

係用咗'靜音扣',即裝假狗而不配帶安全帶
扮型一時,
命仔一世

引用:
原帖由 叻B仔 於 2020-9-23 02:43 AM 發表
人都去咗,唔好講人地 la
彥霖走左,點解黑暴黃畜又咬住唔放,仲要二次傷害人地嘅家人

原來黑暴真係會死全家
等睇天收

引用:
原帖由 underline 於 2020-9-23 08:03 AM 發表

條女都係黃屍
唔死毀容最好
最衰係搞到封路,生時害人,死時阻鳩住晒
是否心急趕住同天使開波所以出事?

引用:
原帖由 m_thinman 於 2020-9-23 06:58 AM 發表

伯伯唔係藍粉都唔會在現場,又唔見掟死你
你老帽,你仲好講人都死咗唔好提。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]