• 瀏覽: 17,826
  • 回覆: 181
+2
真有需要換美元,唔識揾人代辦嗎,咁都要人教
開銀行戶口要查三世,邊間銀行有咁嘅規定,唔好幫襯佢囉,無人監你一定要喺外資銀行開戶㗎
仲有呀,你啲仔女成日四圍唱你係佢哋老豆咩,銀行點知咁多

抵L死。

換唔到美元咪換人仔囉

換美金梗係搵肥佬黎同佢果班黑暴政棍喇!!!

開戶口對美金可以去中銀,我就唔信佢唔做你生意
不過實情系去開美元離岸戶口,兌美元滙出去.
咁中銀幫你唔到, 兌人仔匯返中國咪無事囉

問下監管機構
銀行只係唔想被罰

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-22 10:05 PM 發表
繼身兼行會成員的立法會議員葉劉淑儀指,自己正在捨棄美國資產,另一行會成員兼自由黨立法會議員張宇人接受無綫電視節目《清心直說》訪問時透露,政治風波已禍及妻兒,太太和子女在開立銀行戶口時遇困難。

https://hk.appledaily.com/resizer/gccnvHmfl9-yLpZO1xSzbVQwVjs=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront ...
換唔到美金換其他lor

引用:
原帖由 陳晴 於 2020-9-22 10:14 PM 發表
開戶口對美金可以去中銀,我就唔信佢唔做你生意
不過實情系去開美元離岸戶口,兌美元滙出去.
咁中銀幫你唔到
PEP 屬高風險客戶
審批工作花大量人力物力
有乜事,又被捉到要罰
你比幾多錢銀行賺? 比你開銀行,你都唔想收呢d客
到到一樣
關不關中資/外資事?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-9-22 10:05 PM 發表
繼身兼行會成員的立法會議員葉劉淑儀指,自己正在捨棄美國資產,另一行會成員兼自由黨立法會議員張宇人接受無綫電視節目《清心直說》訪問時透露,政治風波已禍及妻兒,太太和子女在開立銀行戶口時遇困難。

https://hk.appledaily.com/resizer/gccnvHmfl9-yLpZO1xSzbVQwVjs=/720x405/filters:quality(100)/cloudfront ...
係咪匯豐玩嘢?轉去中資銀行啦~

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-9-22 10:16 PM 發表

PEP 屬高風險客戶
審批工作花大量人力物力
有乜事,又被捉到要罰
你比幾多錢銀行賺? 比你開銀行,你都唔想收呢d客
到到一樣
關不關中資/外資事? ...
PEP係咩??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-22 10:18 PM 發表

PEP係咩??
political exposed person
政治高調人物

仲換美金,老美爆煲變晒陰私紙

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]