• 瀏覽: 2,435
  • 回覆: 19
假設年底解放軍攻台,美軍參戰

不論中國大陸傷亡如何,摧毀美軍所有東亞基地都係肯定的

到時候,日本、南韓還甘心做美國奴才嗎? 還是會乘勢反抗?

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-22 08:52 PM 發表

...
美國係吾會俾呢D事發生,所以吾會參戰。正如吾會同俄羅斯打仗一樣。

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-22 08:52 PM 發表

...
美巾參觀就會!參戰?您想多了!!!

引用:
原帖由 GP03SE 於 2020-9-22 10:32 PM 發表
美巾參觀就會!參戰?您想多了!!!
參觀? 係咪又關第七艦隊入台灣海峽?

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-22 10:34 PM 發表

參觀? 係咪又關第七艦隊入台灣海峽?
冇啦!你估而家1996年咩!

如果今次統台...尾軍都只是象徵式出現.... 你估之後日韓會唔會有咩態度轉變? 

當日寒傻架,點會比美軍用自家場地起機,知道等同向中國宣戰

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-22 10:24 PM 發表

美國係吾會俾呢D事發生,所以吾會參戰。正如吾會同俄羅斯打仗一樣。
應該要有預案吧!

人們預設不會發生的事情
偏偏往往就發生

日本 311
有個地方水閘足十米高
足夠預防十米海嘯
但因地震
地基下降一米幾
海嘯又剛剛十米高
兩個極端同時發生
水閘都擋不了海水湧入城市

引用:
原帖由 muihin 於 2020-9-23 12:32 AM 發表
如果今次統台...尾軍都只是象徵式出現.... 你估之後日韓會唔會有咩態度轉變?  
只要有美軍實際控制,日韓都只能屈從

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-23 01:07 AM 發表
當日寒傻架,點會比美軍用自家場地起機,知道等同向中國宣戰
美國起機做乜野,根本唔輪到佢地話事

韓日反攻喲咩?
北美50洲都被核平左啦!
唔好唔記得仲有俄羅斯同中東佬呀!
俄仔一定揮軍日人先啦!
朝鮮吊打南韓!
菲越偷雞南海星仔印尼加入戰團!
印度又垂死掙扎,巴仔尼泊爾孟加拉加入圍剿咖哩!
歐洲中東更亂唔洗講!只有核武能止戰!
一切因為美國如果加入!人類太放重美國霸權了!
如果世界沒有了美軍!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2020-9-23 05:03 AM 發表
韓日反攻喲咩?北美50洲都被核平左啦!...
原來解放台灣等於世界末日 灣灣們太高估自己吧

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-23 05:19 AM 發表

原來解放台灣等於世界末日 灣灣們太高估自己吧
錯了,由頭到尾都無視國民黨依條導火線,濕9肺炎加白皮豬長年種族岐視先係主因!
滅灣導火線係香港曱甴,曱甴炸兩又係中美大戰既果,戰爭既因又係白皮豬種族岐視!歷史係不停輪迴的!
地球生物不停滅絕再重生更高智慧生物,係必然既事,地球第六次生物淘汰,夠境誰是下世代王者?拭目以待!

打佐再講,太悶。

日韓都唔會讓美國在自己國內對中國進行攻擊。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]