• 瀏覽: 2,204
  • 回覆: 38
+3
妓協收檔 十二三歲可以做記者 世界上只有香港妓協發証件

引用:
原帖由 1001day 於 2020-9-22 06:03 PM 發表
妓協收檔 十二三歲可以做記者 世界上只有香港妓協發証件
凌晨12點就算童星都唔可以開工啦

引用:
原帖由 snooboy 於 22-9-2020 17:58 發表
妓協:打壓新聞自由

妓協實要保護黑記,唔係點收保護費

附件

FB_IMG_1592650452779.jpg(48.56 KB)

引用:
原帖由 極速前進 於 2020-9-22 05:57 PM 發表

早就要咁做喇!遲做都好過唔做!
以後就少咗好多....黑記圍警察場面......

絕對同意!每次見到警察被黑記圍就好氣憤

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-22 05:38 PM 發表
警方的《警察通例》要警員盡量配合傳媒工作,但警察公共關係科今早向四個新聞工作者協會發信,指將修...

臘腸身痕還記得12歲妓者呢一件事?  E ...
杜絕柳爆肛哩d狗種在全霉界魚目混珠, 是絕對有需要的

附件

Screenshot_20200922_174505.jpg(145.84 KB)

今次真係撥亂反正, 要向大陸學習, 一定唔可以畀傳媒監察政府, 否則會影響國家安全

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2020-9-22 06:16 PM 發表

杜絕柳爆肛哩d狗種在全霉界魚目混珠, 是絕對有需要的
柳狗公

一早要咁做啦!妓協係乜柒組織?重惡過政府?食班黑妓食屎狗,全球最低水平👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻

解散埋記協啦 

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-9-22 18:36 發表
一早要咁做啦!妓協係乜柒組織?重惡過政府?食班黑妓食屎狗,全球最低水平👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
正如,,,,,,冼師傅講:.......記協同,,,,,,,酒樓,茶室公會無乜分別!
但佢啲會員好似有特權,大乜晒,今次警察做得遲,好過唔做!

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-9-22 05:40 PM 發表
警察為左香港市民撥亂反正,杜絕黑記假記參與暴動阻礙執法,我又覺得 o 喎
應該要即時實行,並要立假新聞法

做得好,唔通機師恊會發機師牌咩!

做得好

人頭馬一開,好事自然來。

好消息一件接一件。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-22 05:38 PM 發表
警方的《警察通例》要警員盡量配合傳媒工作,但警察公共關係科今早向四個新聞工作者協會發信,指將修...

臘腸身痕還記得12歲妓者呢一件事?  E ...
斷人財路
記協120蚊張記者証賣唔出了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]