• 瀏覽: 1,240
  • 回覆: 28
+2
少少嘢, 毒果就扯行哂旗, 腦殘L跟住嚟打飛機.

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-22 05:22 PM 發表
之前甚麼解放軍「模擬」打台灣

啲親中狗都打晒飛機

啲「模擬」片段仲要係喺啲美國電影度cut出嚟...

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-22 05:22 PM 發表
人地要搵食架!
要每日交數
唔係點會連呢D濕9報導都要貼

這些靶是有追蹤器的,這兩人很可能根本就是解放軍派去回收這些靶。

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-9-22 17:26 發表

人地要搵食架!
要每日交數
唔係點會連呢D濕9報導都要貼
你啱.

笑死,有人有5毫子收📣📣📣

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-22 05:17 PM 發表
解放軍自上月起,在渤海、黃海、東海、南海等接連進行多次演習,多次均強調是實彈射擊,不過,近日有網民拍到,一個寫着「導彈標靶立即遠離」的標靶,疑是脫落後隨波漂流,漂到一處岸邊,民眾將它拖上岸。有網民笑稱不要拿回家,「小心中彈」。 拍到這個標靶的網民,未有透露在那個海域找到這個標...

https://hk.appledaily.com/resizer/5EkIZ0CBCnbKlubXvHSr_XL ...
日日淨係拎毒果d作文出黎打飛機咁就以為可以推翻中共,越睇你地越無Q用

咁又點呢,可否拎去賣,收返多少使費傍身都好喎,不過唔知值幾多呢。咁得閒,不如喺海度網多幾輪魚攞去賣好過啦

台灣軍艦練習射射飛彈擊中台灣漁船事件又是什麼呢..
紙皮台軍,船艦的低階軍人竟然可以亂按發射飛彈按鈕...
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 22-9-2020 05:17 PM 發表
解放軍自上月起,在渤海、黃海、東海、南海等接連進行多次演習,多次均強調是實彈射擊,不過,近日有網民拍到,一個寫着「導彈標靶立即遠離」的標靶,疑是脫落後隨波漂流,漂到一處岸邊,民眾將它拖上岸。有網民笑稱不要拿回家,「小心中彈」。 拍到這個標靶的網民,未有透露在那個海域找到這個標...

https://hk.appledaily.com/resizer/5EkIZ0CBCnbKlubXvHSr_XL ...

樓主,打少的飛機,毒果有冇話你聽,怕你洋毀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]