• 瀏覽: 1,662
  • 回覆: 43
去年 11 月 13 日示威者在青衣堵路,警方驅散時追截拘捕一名青年,並在其褲袋搜出六角匙。該...

究竟今時今日着咩衫出街先無罪?黑衫就話你非法集結,綠衫分分鐘話你扮警察,藍衫扮食環署,莫非真係要着白色衫

新聞來源連結:

https://www.thestandnews.com/politics/被指堵路及藏六角匙-青年罪成還押候判-官-黑衣打扮不會純屬巧合/

熱賣及精選
心照啦,遇唔到黃官就算佢倒霉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-22 04:56 PM 發表

去年 11 月 13 日示威者在青衣堵路,警方驅散時追截拘捕一名青年,並在其褲袋搜出六角匙。該...

究竟今時今日着咩衫出街先無罪?黑衫就話你非法 ...
咁曱甴又話元朗著白3果d ???

回覆 引用 TOP

賀:
精采人生

回覆 引用 TOP

六角匙拆圍欄嘛

咁都中?律師團隊????自己要申請食皇家飯?真好難捉摸呀!

回覆 引用 TOP

請不要輕判。

回覆 引用 TOP

帯鎖匙都犯法

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-22 04:56 PM 發表

我成日著綠色T無試過被人話扮警察,曱甴你性幻想少陣好唔好!?

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-22 05:44 PM 發表

帯鎖匙都犯法
六角匙唔係鎖匙啊!

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

引用:

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/72694582_450820845561958_2617474329994067968_n_VyTRC_1200x630cropcenter.png

瓜田李下,你唔識架咩?其實我都好喜歡穿黑色衣服,但在黑暴期間,我真係唔敢著!

回覆 引用 TOP

成班曱甴著住黑衫黑褲 最低限度都係幫兇 當啲黑衣人喺店舖做完破壞 就出去會合另一班黑衣人 混合咗之後 警察就唔可以話某一個黑衣人係破壞者 咁冇破壞嘅黑人 係唔係幫兇 正常嘅法官 都應該咁判 唔正常嘅法官 咪話著黑衫黑褲係自由 唔能夠因為她著如判定佢係幫兇囉 係半年都係咁嘅法官 咁都講得通嘅 真係痴乸都識上樹

回覆 引用 TOP

死曱甴出黎暴動堵路屠殺香港市民阻人返屋企,終要付出代價

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

同樣案件,落在黃官手九成九放生

回覆 引用 TOP

乜都假,重點喺睇咩官審

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]