• 瀏覽: 1,757
  • 回覆: 43
熱賣及精選
心照啦,遇唔到黃官就算佢倒霉

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-22 04:56 PM 發表

去年 11 月 13 日示威者在青衣堵路,警方驅散時追截拘捕一名青年,並在其褲袋搜出六角匙。該...

究竟今時今日着咩衫出街先無罪?黑衫就話你非法 ...
咁曱甴又話元朗著白3果d ???

賀:
精采人生

六角匙拆圍欄嘛

咁都中?律師團隊????自己要申請食皇家飯?真好難捉摸呀!

請不要輕判。

帯鎖匙都犯法

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-22 04:56 PM 發表

去年 11 月 13 日示威者在青衣堵路,警方驅散時追截拘捕一名青年,並在其褲袋搜出六角匙。該...

我成日著綠色T無試過被人話扮警察,曱甴你性幻想少陣好唔好!?

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-22 05:44 PM 發表

帯鎖匙都犯法
六角匙唔係鎖匙啊!

引用:

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/72694582_450820845561958_2617474329994067968_n_VyTRC_1200x630cropcenter.png

瓜田李下,你唔識架咩?其實我都好喜歡穿黑色衣服,但在黑暴期間,我真係唔敢著!

成班曱甴著住黑衫黑褲 最低限度都係幫兇 當啲黑衣人喺店舖做完破壞 就出去會合另一班黑衣人 混合咗之後 警察就唔可以話某一個黑衣人係破壞者 咁冇破壞嘅黑人 係唔係幫兇 正常嘅法官 都應該咁判 唔正常嘅法官 咪話著黑衫黑褲係自由 唔能夠因為她著如判定佢係幫兇囉 係半年都係咁嘅法官 咁都講得通嘅 真係痴乸都識上樹

死曱甴出黎暴動堵路屠殺香港市民阻人返屋企,終要付出代價

同樣案件,落在黃官手九成九放生

乜都假,重點喺睇咩官審

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]