• 瀏覽: 3,000
  • 回覆: 110
+4
如果提供藏族社區資料都係間諜
咁變相係為香港既國安法護航
要作都起碼話佢出賣機密資料啦, 話唔定佢只係幫領事館同藏人拉下關係
咁同美國領事館人員傾過計果幾個反中撚, 坐一世都唔掂啦

雙重標準固然係美國既常態, 係香港班反中撚, 真係隨時變棄子
放心, 樓主例外, 因為青山爆左, 留返一班戇鳩仔不斷為黃營抹黑都唔係壞事, 反正佢地死都唔敢衝

引用:
原帖由 Kenny~ 於 2020-9-22 05:22 PM 發表

連西藏人都支持中共。證明中共得人心。
當年多得中共解放西藏,藏人才可脫離奴隸制度!

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-22 08:51 PM 發表

你自己貼張圖出黎, 連出處都唔知就亂咁up
好意思同人地講舉證標準?

我有乜好嬲, 最好黃營全部都好你班仆街咁
話你地仆街既原因, 係因為你地人又蠢膽又無, 累死手足, 累死黃營
理大一役, 手足叫晒救命, 你係屋企睇住佢地死
你班手足起碼有出力呀, 你就以為自己係精人只出口
對真正既香港人黎講, 你班仆街越戇鳩, 香港越快得救 ...
其實對住D黃屍曱甴,尤其香土嗰幾件,只會笑佢地井蛙無知兼白痴

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-22 09:02 PM 發表

冇句嘢答到我講3講4
我驚赤共都未驚美帝啦
and你有乜資格講呢啲?
人地下個月就要面對投票箱審判
你呢? ...
傻侵話要DQ 拜登架戇鳩仔.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-22 09:05 PM 發表

你呢啲齋罵又冇實質反駁嘅J帖我係唔會驚架
你呢D 淨係鳩up又唔敢衝既戇鳩黃撚, 真係多多益善呀

最怕理大班手足搵你地祭旗, 一齊攬炒O者

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-22 09:03 PM 發表
如果提供藏族社區資料都係間諜
咁變相係為香港既國安法護航
雙重標準固然係美國既常態, 係香港班反中撚, 真係隨時變棄子
放心, 樓主例外, 因為青山爆左, 留返一班戇鳩仔不斷為黃營抹黑都唔係壞事, 反正佢地死都唔敢衝 ...
有樓主呢類傻仔,日日喺度抹黑就以為真係可以抹得黑,其實只係顯示出呢班人井蛙無知兼白痴

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-22 09:10 PM 發表

我唔同你地
我唔可以咁樣回帖唔係轉頭又仆街
你咪睇吓美帝體制容唔容許條9up佬咁做囉
美國之前改劃選區共和黨已經玩過野了. 你七少陣啦, 真係以為佢地會尊重少數呀? 佢地只會造到自己多數, 然後壓逼真正既多數.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-22 09:12 PM 發表

美國之前改劃選區共和黨已經玩過野了. 你七少陣啦, 真係以為佢地會尊重少數呀? 佢地只會造到自己多數, 然後壓逼真正既多數.
佢柒就一定架啦,都話咗人一黃,腦便殘
如果唔係點會成隻井蛙咁,自以為好有料,其實就無料兼白痴

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-22 09:16 PM 發表

你冇資格講任何呢啲嘢
你自己連票都冇
起碼人地冇戶藉制度
你選區唔會改?
不過都係果句,你有咩資格講人? ...
係你呢D 戇鳩仔吹捧美國既制度, 點知美國既制度根本唔係你講既一回事.

我對美國制度無任何嚮往. 只係睇到有戇鳩仔乜春都唔識出黎鳩up 要恥笑下。
有人話要食牛屎,點知食錯狗屎,死口咬定自己食牛屎,唔通唔比人笑得?

同一個戇鳩仔,貼圖鳩吹都唔知張圖出處。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]