• 瀏覽: 606
  • 回覆: 12
對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法 ...

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法 ...

黃區議員有冇為區內市民舒困????

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-22 04:36 PM 發表
有啊
搞眾籌,問手足拎錢。幫手足解決錢多既困難。😀

傳統智慧,便宜莫貪。廢老先貪一個食物包。

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-22 05:00 PM 發表

有啊
搞眾籌,問手足拎錢。幫手足解決錢多既困難。😀
錯!係自肥。

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-22 04:36 PM 發表
佢地政治第一,民生就擺埋一邊

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-22 05:05 PM 發表
點都唔夠黃C貪
籌完一個又一個
永遠都籌唔完
但係D錢又唔知用係邊度

黃色區已完只坐在辦事處歎冷氣

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-9-22 05:13 PM 發表

點都唔夠黃C貪
籌完一個又一個
永遠都籌唔完
但係D錢又唔知用係邊度
最憎親中團體做善事。
亞視親中團體慈善節目,送包米粉,十蚊利是,要窮人面對鏡頭問人
“開不開心?”
“好開心啊!”

“多不多謝XX?”
“多謝XX!”

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-23 09:18 AM 發表

最憎親中團體做善事。
亞視親中團體慈善節目,送包米粉,十蚊利是,要窮人面對鏡頭問人
“開不開心?”
“好開心啊!”

“多不多謝XX?”
“多謝XX!” ...
起碼都知道包米粉,十蚊利是送比窮人
佢地亦都會講聲多謝
好過你D契哥籌完錢之後
連用係邊度有乜用途都唔知
更何況唔會同你講聲多謝囉

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-22 05:05 PM 發表
小弟都拿建設力量口罩,完全無問題。建設力量,加油重建香江

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]