• 瀏覽: 50,282
  • 回覆: 787
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 寒冬粗俗的主席 於 2020-9-22 05:55 PM 發表

想有法律效力會困難嗎?

美國更辣,加埋國際標準都重得。
真係好想快D拉尻哂群死賤種

一早就要做啦
一早出呢條通例,邊有童工記者出黎柒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 DARKSILVER 於 2020-9-22 05:51 PM 發表

妓協咪無左一條發証既財路?
黑記每次出動都係一百幾十人左右。全港黑記多極都係幾千人啫,發証唔係大財路。
妓協有冇其他財路,例如會唔會收下黑金()之類就唔知喇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lionking9 於 2020-9-22 05:30 PM 發表

就算係毅進仔,能挺身維持社會秩序,保護巿民安全,貢獻良多,值得尊重;相反,不少所謂高學歷嘅衣冠禽獸,滿口歪理蒙騙愚民,品格低賤,正是社會渣滓畜牲不如! ...
👏👏👏👍👍👍

回覆 引用 TOP

正苦粗暴賤踏寶貴第四權,我個人非常歡迎記者大罷工以表不滿

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔
屌,全包比 CCTVB 咪得囉

[七] 嚴禁公開任何個人通訊資料

嚴禁將電話號碼、電郵地址,即時通訊帳戶等及各式通訊途徑顯示或暗示於本討論區。違者會被扣分,情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。 會員間私人通訊請利用PM,新手需升級至1星會員方可使用PM系統。
記協自我減權啫,唔係自己發牌又照承認記者,學生又話記者,拎住手機直播又記者。既然你控制唔到咪唔駛你做囉。

睇住最低工資真係好可笑,最可笑有一班人以為成功係有錢人身上面拎到錢,其實只係一班窮鬼係度爭飯食,人地真正有錢既只係離遠笑緊我地.

回覆 引用 TOP

一早應該要修改,d仆街著件反光衣就算話自己係記者網媒,其實全部暴徒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2020-9-22 06:02 PM 發表

屌,全包比 CCTVB 咪得囉
咪係!支持記者大罷工!

回覆 引用 TOP

good job.如果唔係噉樣做又出現一大堆未成年小黃人自稱記者。

我是76仁

今天你要記緊 理想不可太奢望 斷了線 飛得太高 跌得低 斷了線 飛得太高 跌得痛楚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-22 02:18 PM 發表

有人傳張建宗可能會比人抄.
係就好消息。呢個張廢宗正式避事官。

打壓新聞自由

回覆 引用 TOP

阿爺現在既策略就係日日有新招,反暴派跟本接得呢招就唔理得上一招!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-9-22 05:34 PM 發表

原來咁,咁唔認你個車牌係幾時嘅事😎唔識舉例唔好出嚟5+2😫
而家記者牌已經係一個好例子 , 仲要我舉例係你出黎柒

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]