• 瀏覽: 1,815
  • 回覆: 41
+2
當初想立法就借人過橋,好喇而家冇利用價值喇,就話香港出面冇好處,仲叫人自己搵有心人幫,嘩!真係沒有最賤,只有更賤🤬

送中就喊哂咁話潘生潘太好慘.... 依家用完即棄
………………………………………………

林鄭指據她理解陳同佳會到台灣自首,又強調一切資訊來自管浩鳴,亦已向管表達港府願意提供任何協助,但稱看不到由港府出面有何好處,「最近溝通亦唔係好攞到一個回應,我講緊係其他事上」,僅指希望透過管浩鳴或其他有心人可以幫助陳同佳返到台灣。

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/ ... m_content=link_post

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-9-22 12:22 PM 發表
當初想立法就借人過橋,好喇而家冇利用價值喇,就話香港出面冇好處,仲叫人自己搵有心人幫,嘩!真係沒有最賤,只有更賤🤬

……………………………………&h ...
最賤係個d黑暴同黃9, 之前反逃犯條例, 而家又要人地交還逃犯, 精神分裂

林鄭又無講錯喎,港台無引渡條例,條友喺香港又已經受咗應有嘅法律制裁,港府仲可以做乜。香港人講人權㗎,佢唔肯去台灣自首你咬佢食呀

班「黃C9奴才」有邊日唔係思覺失調㗎,睇開啲啦。

最仆街就係仲有啲「黃C9打手」幫黑暴護盤,班「黃C9」又無人性、又無良知。
引用:
原帖由 kelvin180 於 2020-9-22 12:29 PM 發表

最賤係個d黑暴同黃9, 之前反逃犯條例, 而家又要人地交還逃犯, 精神分裂

萬能插蘇 遇著殺人魔  唔好彩  帶眼識人  管教不嚴  怨天尤人  ...............

叫台灣送返d潛逃既人返來先...

陳同佳:多謝手足仗義幚忙,又到時候溝女了。

反修例人士出嚟回應呀!
叫緊你哋呀!

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-9-22 12:22 PM 發表

200幻人上街撐陳同住殺人碎屍
政府都無晒辦法

支持林鄭䄂手!!!

毒果咁講,係咪即係想支持逃犯條例

引用:

特首已經盡了力

香港現行法例係唔容許移交逃犯去台灣,唔通過修例政府就無咩可做。

引用:

唔好話借人過橋,
佢冇殺人的話,何來引渡?
何況反對立法引渡既係平果,
而家話人唔引渡既又係平果,
誰思覺失調?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]