• 瀏覽: 22,033
  • 回覆: 368
+8
毒果.....

普世價值? 用病毒清洗人口呀,強盜性格搶掠第三國家資源

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-9-22 09:56 AM 發表
我未見過中國軍隊四圍去打搶砸燒,例如利比亞,伊拉克,阿富汗,甚至委內瑞拉。
只有美國才會動用全國,日日抹黑中國,中國不是有核武,強盛,那隻肥蓬狗,早已拿包洗衣粉充大殺傷力武器,打Q埋中國。

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-22 09:41 AM 發表
今年為聯合國成立75周年,聯合國大會高級別會談於今日(22日)在紐約聯合國總部舉行,習近平並將會在會上發言。習近平在21日開幕時發表簡短講話,強調中國將始終做多邊行者,積極參與全球治理體系改革和建設,堅定維護以聯合國為核心的國際體系,堅定維護以國際法為基礎的國際秩序,堅定維護...

https://hk.appledaily.com/resizer/6pJl-Oedpxx9t9DJUvdPEKp ...
我完全唔明點解淨係可以俾美國獨大?近呢30年,全球嘅戰爭唔係美國開始?

中、美爭霸,坐看結果。

柒普成個銀河系都想管,野心仲大

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-9-22 09:55 AM 發表

香港浸會大學政治及國際關係學系副教授陳家洛接受《蘋果》訪問時指

食屎啦公民黨陳家洛
天地會總舵主

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法 ...

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-9-22 10:12 AM 發表
普世價值? 用病毒清洗人口呀,強盜性格搶掠第三國家資源
美國呢?唔係用戰爭嚟去攞利益?然後破壞晒當地嘅經濟?你睇嘢睇咩?

支持習大大

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-22 10:13 AM 發表

我完全唔明點解淨係可以俾美國獨大?近呢30年,全球嘅戰爭唔係美國開始?
毒果同美養嘅狗都只係會奶美, 都話係聯合國個個成員國都一樣有話語權

引用:
原帖由 亨盤真人 於 2020-9-22 10:06 AM 發表

搶奪呢家嘢係老尾先會做
基本上就唔係搶咩奪,每個位置都有任期,期滿就要重選,選舉就要人多支持者去做,搶乜差嘢?睇呢啲嘢,真係人都癲,所以20年前我就已經放棄咗睇呢份報紙,每樣嘢依足規矩做都叫搶?只可以講兩個字:進取。
咁犯民泛暴泛獨響區議會係咪又係搶奪呀?

引用:
原帖由 galaxychen 於 2020-9-22 10:13 AM 發表

如果唔係美國兩粒核彈,依家你上網可能要打日文
做人要識得感恩,唔好學共匪咁成日吹

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-22 09:41 AM 發表
今年為聯合國成立75周年,聯合國大會高級別會談於今日(22日)在紐約聯合國總部舉行,習近平並將會在會上發言。習近平在21日開幕時發表簡短講話,強調中國將始終做多邊行者,積極參與全球治理體系改革和建設,堅定維護以聯合國為核心的國際體系,堅定維護以國際法為基礎的國際秩序,堅定維護...

https://hk.appledaily.com/resizer/6pJl-Oedpxx9t9DJUvdPEKp ...
普世價值一定係要美國話事咩?美國狗少D幫主人吠啦……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]