• 瀏覽: 22,109
  • 回覆: 368
+8
費盡心機抹黑中國,好害怕中國嗎?

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-22 09:41 AM 發表
今年為聯合國成立75周年,聯合國大會高級別會談於今日(22日)在紐約聯合國總部舉行,習近平並將會在會上發言。習近平在21日開幕時發表簡短講話,強調中國將始終做多邊行者,積極參與全球治理體系改革和建設,堅定維護以聯合國為核心的國際體系,堅定維護以國際法為基礎的國際秩序,堅定維護...

https://hk.appledaily.com/resizer/6pJl-Oedpxx9t9DJUvdPEKp ...
黐Q線,有咩搶唔搶奪?個位又唔係簽咗合同一定要畀邊個做的,誰人多人支持就誰人做係民主共識。

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-22 09:50 AM 發表
支持大佬習玩L謝美狗.
x2

中國要加油!

老美快將滅亡了

你老尾就算比人取代都係美狗不思進取,下下諗住壓低人抬高自己,不進側退咁簡單嘅道理都唔識,難怪班曱甴同你美狗一齊食屎

消蘋果,滅泛民,殺曱甴,香港重新出發!

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-9-22 10:04 AM 發表

黐Q線,有咩搶唔搶奪?個位又唔係簽咗合同一定要畀邊個做的,誰人多人支持就誰人做係民主共識。
搶奪呢家嘢係老尾先會做

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法 ...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-22 09:45 AM 發表
美國華人街D領袖已叫居民千奇不要再發夢了
由其是曾一度迷網的學生~
點解仲唔睇醫生食藥呀?

叼你老母,死去年登

國安法無佢乎嗎?

毒果啲嘢唔洗認真!點解中國主導唔可以係普世價值?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-9-22 09:42 AM 發表
呢個新聞明顯抹黑中國, 已犯國安法
毒果吾糸正常人睇是常識

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-9-22 09:57 AM 發表
毒果日日負能量毒害香港人

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
國安法無料到 宜家都未審過一件案 玩咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]