• 瀏覽: 22,036
  • 回覆: 368
+8
呢啲咁嘅人教書,去食屎啦。

白人優先
美國優先
對他國制裁十退出
犯戰爭罪都未計
呢D叫普世價值
真喺忽忽哋

取代美國呢d邪惡國家都好應該

呢個新聞明顯抹黑中國, 已犯國安法  ,國安處做野呀

引用:
原帖由 Homoerectus 於 22/9/2020 09:41 AM 發表
今年為聯合國成立75周年,聯合國大會高級別會談於今日(22日)在紐約聯合國總部舉行,習近平並將會在會上發言。習近平在21日開幕時發表簡短講話,強調中國將始終做多邊行者,積極參與全球治理體系改革和建設,堅定維護以聯合國為核心的國際體系,堅定維護以國際法為基礎的國際秩序,堅定維護...

https://hk.appledaily.com/resizer/6pJl-Oedpxx9t9DJUvdPEKp ...
一日一毒果
智商遠離我

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-22 10:16 AM 發表

如果唔係美國兩粒核彈,依家你上網可能要打日文
做人要識得感恩,唔好學共匪咁成日吹
你不如返連登尼啲垃圾打飛機平台啦!對歷史一無所知,浄係識用分身轉帖,香港真係要清下尼啲垃圾!

準備直播習近平聯大發言

https://www.youtube.com/watch?v=vCDDYb_M2B4

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-9-22 09:47 AM 發表
美國總統特朗普話要出行政命令DQ拜登 呢啲係咁「普世價值」?!
人地邊句講笑原來唔識分,咪繼續飲漂白水囉

你唔好刪帖。你發嘅圖像侮辱我國家主席。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-9-22 07:35 PM 發表

文革班紅衛兵頭頭全部拉晒去坐監,南北戰爭北軍有邊個將軍比人拎左去問責?
師兄講得好, 我哋偉大嘅毛主席, 一鬥低劉少奇後, 見紅衛兵已經冇用, 就果斷清洗, 美帝嗰林肯總統就冇用, 唔止北軍, 連南軍嘅將領都赧免, 完全唔識咩叫趕盡殺絕, 所以每逢回望文革, 縱然死咗幾千萬中國人, 都不得不承認係達到晒毛主席當初嘅目標, 真係好成功!

又係爛果發酸稿。

引用:
原帖由 車頭燈大師 於 2020-9-22 10:25 PM 發表

師兄講得好, 我哋偉大嘅毛主席, 一鬥低劉少奇後, 見紅衛兵已經冇用, 就果斷清洗, 美帝嗰林肯總統就冇用, 唔止北軍, 連南軍嘅將領都赧免, 完全唔識咩叫趕盡殺絕, 所以每逢回望文革, 縱然死咗幾千萬中國人, 都不得不承認係達到晒毛主席當初嘅目標, 真係好成功! ...
紅衛兵係毛死左後先坐監.
事實上文革結束時, 共產黨早就自我革命左.
宜家共產黨評價毛澤東, 所謂功過七三, 三分過全部都係搞人民公社之後, 可以話認為毛係最後二十年有過無功

你呢D 傻仔唔識歷史就去讀, 唔讀就唔好出黎獻世
仲有, 小心唔好做香港既紅衛兵. 宜家相信好多做左監犯既已經後悔緊

普世價值就係樣樣美國話事,標準由美國定

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2020-9-22 02:21 PM 發表

大陸已不斷顯露其邪惡野心,全球各國必須聯合抵制呢個仆街支共,阻止其不斷無理打壓其他國家
人一黃全家會死亡你好自為之

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]