• 瀏覽: 12,631
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
舊年5月放盤,剛剛係暴動前
你班低b衝岀來坐監,人地一早準備賣樓走佬喇

杜淫賊

移民台灣160萬咋!你兩公婆應該攞錢出黎幫10位手足移民啦

唔係走佬就應該係離婚莫非阿田又玩人妻出軌

賺548萬
我計佢兩公婆一年使費300萬,食到幾多年?

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-9-22 08:35 AM 發表

佢之前上節目話自己食息都夠有餘,話只係洗面個浸喎!
吹啫!佢部車入油都幾皮野一個月啦

食息都夠就放租喇,一年前放2600萬而家跌左600萬.....

接貨果位真係要小心喇
兩公婆住咁耐衰足咁耐架....搬入前兩個都係事業高峰...而家

引用:
原帖由 AomoriSnow 於 2020-9-22 08:58 AM 發表

即6帽渡?
都唔排除上個月炒282仆左街
放盤超過一年一路企硬無得減,突然間減600萬肯放.....

獨立屋裝修家電都幾百萬,仲要係自住而家要全家搬走,呢度又唔見左300萬啦

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-9-22 11:08 AM 發表
條友咁爛賭,好快輸9曬
以佢咁爛賭嘅性格,282佢一定有高追,賺左可以出黎串串貢嘛

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-22 11:50 AM 發表

黎生同劉生佢都得罪,呢條友都係無朋友
唔止呢兩個
羊生原本重用佢,大把世界果隻,開"而家被拉"力捧該片女主角,全權由佢話事……

之後容早兒想轉形演員,仲要係想攞獎果隻,又交比佢……

仲有套"超支經理人"明顯係幫佢打入內地市場,阿驕阿Sa客串,謝檸檬甚到連經理人mani都做路人甲,旦記幫到佢盡,可惜佢講野太口嗅,旦記在佢身上投資全部白費心機……😨

另外阿田早年簽左Paco太_陽,諗住順勢埋洗米華堆,可惜華哥啋佢都有味,七警案洗米華同羊生都有捐錢,佢兩公婆以為簽比華哥,最少仲有一條後路跟華揾食🤣但佢咁深黃,澳門點會比佢入境呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]