• 瀏覽: 9,882
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-22 07:31 AM 發表

唔係走佬就應該係離婚莫非阿田又玩人妻出軌
即6帽渡?

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-22 07:42 AM 發表

唔好灰心,12位手足你地仲好有用。
手足已經做緊野,日日用你地做文宣少7中共。
話中共綁架香港人。你地坐監唔會白坐既。🤗

美軍好快黎香港,大家加油
到時大家煲底見。 ...
監底見就真...
鄺俊宇都買樓,人血饅頭好好味

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-22 07:53 AM 發表

手足大家睇下,羅生告港警。如果成功左班差佬有排要坐。😜
仲唔拿拿林科金比羅生。送班差佬去坐監。

羅冠聰團隊眾籌告英籍港警
https://std.stheadline.com/politics/article/1342634/%E6%94%BF%E6%B2%BB-%E6%96%B0%E8%81%9E-%E7%BE%85%E5%86%A0%E8%81%B0%E5%9C%98%E9% ...
籌旗係佢响當地買樓做"香港國中南海"?

回覆 引用 TOP

屎忽窿狗無水了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AomoriSnow 於 2020-9-22 08:58 AM 發表

即6帽渡?
都唔排除上個月炒282仆左街
放盤超過一年一路企硬無得減,突然間減600萬肯放.....

獨立屋裝修家電都幾百萬,仲要係自住而家要全家搬走,呢度又唔見左300萬啦

回覆 引用 TOP

咁快又籌錢?? 佢手上都幾千萬係手㗎喎 ,叫班手足賣埋底底都唔掂。
引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-22 07:53 AM 發表

手足大家睇下,羅生告港警。如果成功左班差佬有排要坐。😜
仲唔拿拿林科金比羅生。送班差佬去坐監。

羅冠聰團隊眾籌告英籍港警
https://std.stheadline.com/politics/article/1342634/%E6%94%BF%E6%B2%BB-%E6%96%B0%E8%81%9E-%E7%BE%85%E5%86%A0%E8%81%B0%E5%9C%98%E9% ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-9-22 07:01 AM 發表

呢條友點解唔移民
背景問題 好似周星 周發 劉華等一樣.  紅同搵幾多也可能同背景有關.  唔少人的"社會背景"西方匈奴政府和天朝都有files.

常人醉心的理想   於我絕未欣賞,
常人愛的是俗色脂粉   卻非我心景仰.

回覆 引用 TOP

準備著草, 死黃狗, 快d 走

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-22 07:09 AM 發表

舊年5月放盤,剛剛係暴動前
你班低b衝岀來坐監,人地一早準備賣樓走佬喇
佢肯定一早收到風啦,同毒果咁熟。

回覆 引用 TOP

供梗?減價咁多,要還貸款?🤔

回覆 引用 TOP

準備去呆灣做鴨

回覆 引用 TOP

應該移民走佬了吧? 黃色經濟圈搵唔到食

我未見過有一個朝代, 會因為領袖身邊多左幾隻擦鞋狗而變得強大.

回覆 引用 TOP

地產新聞

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

曱甴冇腦,d錢最易混。。軟飯王汶仔都吳執輸😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 goaheadman2300 於 2020-9-22 07:01 AM 發表

呢條友點解唔移民
它有英國國籍

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]