• 瀏覽: 9,927
  • 回覆: 124
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-22 06:46 AM 發表

有班傻B好願意俾班老千呃,有乜計???

手足大家睇下,羅生告港警。如果成功左班差佬有排要坐。😜
仲唔拿拿林科金比羅生。送班差佬去坐監。

羅冠聰團隊眾籌告英籍港警
https://std.stheadline.com/polit ... /政治-新聞-羅冠聰團隊眾籌告英籍港警

原來佢都有份抬高樓市

要自強,先自主
要自由,先自律

回覆 引用 TOP

盜氓賊唔係咩名人,係演藝界嘅恥辱

回覆 引用 TOP

係咪會捐晒出來

回覆 引用 TOP

沒收入啊,供樓有難喔,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 徐庶 於 2020-9-22 07:42 AM 發表

唔好灰心,12位手足你地仲好有用。
手足已經做緊野,日日用你地做文宣少7中共。
話中共綁架香港人。你地坐監唔會白坐既。🤗

美軍好快黎香港,大家加油
到時大家煲底見。 ...
人血饅頭

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-9-22 07:50 AM 發表

賺548萬
我計佢兩公婆一年使費300萬,食到幾多年?
佢之前上節目話自己食息都夠有餘,話只係洗面個浸喎!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-22 06:48 AM 發表

之前呢件垃圾拖欠模特工資...仲要響度老屈人係藍友所以唔俾錢.....
所以話呢....人無恥即無敵......
佢比你想象中更口臭,佢話個模特係藍絲雞乜乜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-9-22 08:35 AM 發表

佢之前上節目話自己食息都夠有餘,話只係洗面個浸喎!
吹啫!佢部車入油都幾皮野一個月啦

食息都夠就放租喇,一年前放2600萬而家跌左600萬.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-22 06:48 AM 發表

之前呢件垃圾拖欠模特工資...仲要響度老屈人係藍友所以唔俾錢.....
所以話呢....人無恥即無敵......
人無恥即無敵
衰到咁遲早要乞食

回覆 引用 TOP

去uk啦

回覆 引用 TOP

移民了,快走唔送。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-22 06:42 AM 發表

演藝界再有名人沽貨。市場消息透露,由藝人杜汶澤持有的大埔康樂園21街一幢雙號屋,實用面積約1,180方呎,市傳以約1,948萬元易手,成交呎價約16,508元。據了解,該物業於去年5月推出放盤,當時叫價2,600萬元,即新成交價較最初意向價低約652萬元或25%。
翻查資料,杜氏於2013年以1,400萬元買入上述洋房,即持貨7年,帳面升值39%或548萬元。

人地靠食人血饅頭可 ...
厚可能買樓D錢係呃呃氹氹食血饅頭番唻, 就好似河童一樣

回覆 引用 TOP

接貨果位真係要小心喇
兩公婆住咁耐衰足咁耐架....搬入前兩個都係事業高峰...而家

回覆 引用 TOP

之前都覺得佢做戲幾好笑,家陣聽到佢名都想嘔,人渣嚟

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]