• 瀏覽: 25,921
  • 回覆: 470
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-21 16:36 發表

中央有心出手,用手指尾嘅力都巳經收到這班"曱甴區議員"嘅皮
中央唔想樣樣都出手, 留返俾林鄭搞, 點知所託非人.

黃絲咁做以為革命成功咗,低冖比

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-21 04:25 PM 發表
商場叫:時代 佢唔去理 
有本事自己起個商場叫革命商場吖笨

班曱甴最鍾意 x 人老母, 不如就改 “x你老母街”

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-21 04:32 PM 發表

小弟92年在西營盤那打素出世,依家那打素都搬去大埔
原來你只是小毛頭一名,看你名就知想搏出位。。。你可玩寸啲,代中央第日出手打鑊甘啲比你群人看,到時咪叫救命找白人同情

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-21 04:18 PM 發表
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

https://dw-media.wenweipo.com/dams/wwpproduct/image/202009/20/5f673e29e4b071c5cbe628fc.png

屯門區區議員馬旗倡赤鱲角新建成街命名為「光復路」及「榮歸路」,如成事的話,中央不得不取消這屆成個區議會吧,中國內香港政 ...
但上海都有「復興路」啊

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-21 04:40 PM 發表

中央唔想樣樣都出手, 留返俾林鄭搞, 點知所託非人.
林太只是對呢班叛國者太仁慈,對他們打不出手

依家區議員講野已經俾佢地搞到無須理會

引用:
原帖由 fb2f8099d435b1 於 2020-9-21 04:18 PM 發表
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊。

屯門區區議員馬旗倡赤鱲角新建成街命名為「光復路」及「榮歸路」,如成事的話,中央不得不取消這屆成個區議會吧,中國內香港政 ...
攬炒反對派, 自掘墳墓....

引用:

家下赤立角劃左入屯門咩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-21 04:25 PM 發表
商場叫:時代 佢唔去理
時代廣場, "時代"兩個字有乜問題?

唔好又斷章取義.

叫曱甴街啦

不叫腦殘曱甴路!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]