• 瀏覽: 2,246
  • 回覆: 15
美台若建交有何軍事部署(一)
純軍事討論不涉政治, 歡迎討論
https://www.youtube.com/watch?v=eVuKYtbUlVk進入香討影片區

美國想亂,咁成全佢,中國退出所有核武條約,正式售賣核武和洲際導彈比任何美國敵對國家。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-21 07:05 PM 發表
先超超音速攻擊 再瘋狂轟炸沿海
打3粒新武器完結戦事
通通拜拜⋯不用説
美國有鬼高超音速。

若美台健交就再沒有兩岸問題了

引用:
原帖由 口口月券 於 2020-9-21 03:21 PM 發表
美台若建交有何軍事部署(一)
純軍事討論不涉政治, 歡迎討論
https://www.youtube.com/watch?v=eVuKYtbUlVk
收復台灣套路好清晰

切斷島內對外通訊
空軍反輻射導彈拆雷達
大量遠火打機場、碼頭、岸防
無人機、戰鬥直升機進一步清剿岸防
大規模多點立體登陸
攻堅軍政設施、控制電台
剩下就是小規模清剿

美國航母不來,'東風'連出場機會都沒有

百載繁華一夢消。意可意,是時意。

建交就無之後既事噶啦

引用:
原帖由 建國川 於 2020-10-28 04:46 PM 發表
建交就無之後既事噶啦
呢句真,已經開咗拖,咁近距離,有美軍一樣守唔住,祗得一片火海。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-10-28 05:01 PM 發表

呢句真,已經開咗拖,咁近距離,有美軍一樣守唔住,祗得一片火海。
一開戰耶穌都救唔到台灣,建議拒地學游水,到時游去夏威夷建國

美國同台灣建交就即係晒冷,如果畀你估得到就唔係特朗普
如果老解真係跟你個晒冷,後果係點就冇人知喇

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-28 03:52 PM 發表

收復台灣套路好清晰

切斷島內對外通訊
空軍反輻射導彈拆雷達
大量遠火打機場、碼頭、岸防
無人機、戰鬥直升機進一步清剿岸防
大規模多點立體登陸
攻堅軍政設施、控制電台
剩下就是小規模清剿

美國航母不來,'東風'連出場機會都沒有
放心,美航母必定唔會係東風射程之內,又係賣武器推台仔去送死。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-10-28 05:01 PM 發表

美軍先唔會咁on 9 幫你呆灣做人盾,隔岸觀火食花生

美國想趁機會睇下中國武裝力量。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]