• 瀏覽: 1,159
  • 回覆: 28
+6
2022 9月 septiember
6Hfuji 闊別三年 強勢回歸
印度不能信

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-9-21 01:46 PM 發表
印度不能信
南亞都不能信

應該話關注美國貨,印度禁止中國產品進口。肯定係用美國貨啦

根本出境嘅大多數地區都唔理

最憎啲星期日檔案,話無外傭用有幾慘,啲外傭其實好多病毒,禁止入境就差不多。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-9-21 02:04 PM 發表
最憎啲星期日檔案,話無外傭用有幾慘,啲外傭其實好多病毒,禁止入境就差不多。
絕對同意!班賓賓同印印根本無衛生意識,污糟到嘔!我唔明點解仲會有人請呢D工人,搞到自己間屋都污糟晒!

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-21 01:43 PM 發表
消息指本港今日新增約6宗新冠肺炎確診。近日輸入個案增加,有專科醫生關注有關地區的檢測質素。

昨日新增19宗輸入個案,患者大部分來自疫情高風險地區,其中八名來自印度的患者,五人乘坐同一班國泰港龍航機。

現時若抵港人士過去十四日,到過印度、菲律賓及尼泊爾等高風險地區,需在登機前72小時內通過病毒檢測,亦要出示在香港的酒店預訂紀錄,才可上機。

抵港後需在機場再接受病毒檢測,確診人士會送 ...
絕世好抽!我尋日都係咁講!
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29383476&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share
第17個留言

香港政府都唔知搞乜鬼,仲係咁放人入境,咁搞法無可能清零啦!

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-21 01:43 PM 發表
消息指本港今日新增約6宗新冠肺炎確診。近日輸入個案增加,有專科醫生關注有關地區的檢測質素。

昨日新增19宗輸入個案,患者大部分來自疫情高風險地區,其中八名來自印度的患者,五人乘坐同一班國泰港龍航機。

現時若抵港人士過去十四日,到過印度、菲律賓及尼泊爾等高風險地區,需在登機前72小時內通過病毒檢測,亦要出示在香港的酒店預訂紀錄,才可上機。

抵港後需在機場再接受病毒檢測,確診人士會送 ...
黑醫護只封內地關
機場唔封啩
三哥唔封

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-9-21 01:46 PM 發表
印度不能信
全民喪屍..印度已成煉獄,有能力都可能偽做陰性逃進魔域...

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-9-21 02:00 PM 發表

南亞都不能信
同尾角一樣假

早幾日仲有人話印度確診人數係為美國佬而作大
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29422314

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-9-21 02:25 PM 發表

絕對同意!班賓賓同印印根本無衛生意識,污糟到嘔!我唔明點解仲會有人請呢D工人,搞到自己間屋都污糟晒!
我阿哥家中第一個僕人連玻璃水都唔識用,因為僕人國的人連500ML洗潔精也買不起,玻璃水當然更不用想

喺印度、菲律賓呢啲落後國家,買張假證唔會太難。
不如諗下landing之後有唔妥,點樣遣返好過喇!

印度及菲律賓的檢測質素是有問題,點解班黑醫護唔出聲嘅

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]