• 瀏覽: 12,400
  • 回覆: 147
+2
浸浸攪場打仗先

其實.無論邊個當選, 對中國都唔會即時180度轉風,
加上美國反中態度已經係基本政治原素,  所以邊個嬴都只係當睇場無投注既賽馬

拜登贏梗都冇用、特朗普講明唔會承認呢次選舉、重會落行政命令到時拉人、呢家佢已經諗緊第三屆連任既野、呢條顛佬做左咁多污糟野、根本驚落台即時比人拉、再講美式選舉就係裝假狗、以前一直都係二個黨你坐下佢坐下、其實都係同一班利益集團軍火佬金融佬控制哂!!!

特朗普撐著呀白車好快到美國滅亡靠晒你架

傻侵輸左可能要尋求政治庇護

引用:
原帖由 chichunlo 於 2020-9-21 01:58 PM 發表
拜登贏梗都冇用、特朗普講明唔會承認呢次選舉、重會落行政命令到時拉人、呢家佢已經諗緊第三屆連任既野、呢條顛佬做左咁多污糟野、根本驚落台即時比人拉、再講美式選舉就係裝假狗、以前一直都係二個黨你坐下佢坐下、其實都係同一班利益集團軍火佬金融佬控制哂!!! ...
侵唔承認係無用 只不過係打口水仗 告上法庭 等法庭處理
其實美國大選結果有爭議 都唔係未試過

而家最應該擔心既係
假如侵一旦敗選 餘下兩個月任期 佢會做乜
最怕佢癲起上黎就開戰
同埋以各種手段 去搞民主黨 同埋拜登
甚至買起拜登 我都唔覺得出奇
如果上任前 拜登以及其副手死亡
我都唔知美國係點處理

引用:
原帖由 古存在了樓主 於 2020-9-21 01:03 PM 發表

無賴神經總統會以禁止選民投拜登,一投拜登就會充公選民資產,賣比正苦,
無賴行為

等睇美國系中國的

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-21 12:35 PM 發表
呢啲咪是之前話韓國魚會大勝的媒體
巾資街的數據?蝦到咁
現侵大約領先25%、而且走勢越來越猛
收到中國方面數據,侵侵抗疫成績,領先中國6000%以上

咪話我話, 美國越亂越好, 越死得多人越好.

雖然我好撚憎隻雞蟲,但係拜登真係唔掂,輸撚咗九成比隻雞蟲,成撚日講錯嘢

拜蚊要請多啲食蕉啦,唔係傻侵會令你11月前消失

侵侵話拜登危害國家安全,拉9咗佢。

侵侵唔會坐以待斃

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-21 12:57 PM 發表

中國和俄羅斯會幫侵助選...等侵可以最後一擊,完美分裂美國...

最好係雙方票數相差不夠0.1%,搖擺州份告埋上美國最高法院,而家共和民主勢力各有4個大法官,.
連法庭都冇結論..

最後美國分別有兩個總統..分裂成兩國..

民主美國和共和美國... ...
有記錄片講過,京京睇住佢老尾將蘇聯解體,解體後一窮二白;經濟崩潰、盧布匯率大跌、缺糧、缺物資、饑荒、搶掠、謀殺日日都有!

俄仔總統希望尾角克冧頓到訪,好似當年二戰後咁支援歐洲,承諾借錢或支援俄仔脫離困境;結果一毫子借款、支助乜都無!

俄仔捱咗十年後,京京正式擔大旗,經濟才開始重回正軌!據說,京京因此事,一直非常憎恨佢老尾到今時今日!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]