• 瀏覽: 11,246
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
+2
華為晶片供應上周起被美國實際上斬斷,從事手機攝像頭模組所用印刷電路板(PCB)的台企相互(Mutal-Tek),隨即關閉其台灣廠房及叫停當地在建產能,數百名台灣打工仔竟成華為禁令正式生效後,率先被「祭旗」的對象。

🐶睇清楚未,大陸死,黃🐶一定會死先

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/華為遭封殺-台企即關閉廠房-214500424.html

得把口 正黃🐶
🤡🤡🤡
引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-21 12:22 PM 發表
華為晶片供應上周起被美國實際上斬斷,從事手機攝像頭模組所用印刷電路板(PCB)的台企相互(Mutal-Tek),隨即關閉其台灣廠房及叫停當地在建產能,數百名台灣打工仔竟成華為禁令正式生效後,率先被「祭旗」的對象。

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/%E8%8F%AF%E7%82%BA%E9%81%AD%E5%B0 ...
地球上 還有46 %的人口    沒有網絡用🤫  
華為倒   供應商 會死一片!!!

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-21 12:22 PM 發表

新聞來源連結:
https://hk.mobi.yahoo.com/home/%E8%8F%AF%E7%82%BA%E9%81%AD%E5%B0 ...
咪係囉,有事都係人地有事先,任老頭1早講咗無影響,係啲白痴低能唔了解件事又對呀耶無信心至瓜瓜嘈啫

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-21 01:06 PM 發表

F7點解會倒?乜唔係過兩個月有芯片咩??乜唔係國內自產咩???又話有能力自產既

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-9-21 01:11 PM 發表

咪係囉,有事都係人地有事先,任老頭1早講咗無影響,係啲白痴低能唔了解件事又對呀耶無信心至瓜瓜嘈啫
你講乜🐶呢?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-9-21 01:13 PM 發表

F7點解會倒?乜唔係過兩個月有芯片咩??乜唔係國內自產咩???又話有能力自產既
尾國夠話有稀土啦,唔見佢自掘?

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-21 01:31 PM 發表

美國肺炎自掘好多墳墓所以好唔得閒

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-21 01:31 PM 發表

when other countries finished, US will use their own sources

引用:
原帖由 silverseven 於 2020-9-21 01:56 PM 發表

when other countries finished, US will use their own sources
中國話限制出口,尾國應該立即自掘

打工仔祭旗有咩所謂,大陸賺小D先重要

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2020-9-21 01:06 PM 發表

地球上仲有好多人用緊飛鴿傳書,5G太遙遠了

引用:

新聞來源連結:
中台攬炒 🍭

引用:
原帖由 abrahamlai2014 於 2020-9-21 02:18 PM 發表

中國話限制出口,尾國應該立即自掘
大陸話西人窮用唔起高端產品,停止開發新製程,未來只會用32納米芯片

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-21 02:28 PM 發表
打工仔祭旗有咩所謂,大陸賺小D先重要
大陸賺小D又唔會死嘅,不過D黃🐶就真係可能骨都無得食

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2020-9-21 01:11 PM 發表

係啦,台仔真係白痴架低能架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]