• 瀏覽: 47,883
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+12
呢條花柳光正仆街

真係唔死都無能力用嘅死廢柴,大波老婆跟佬走真係做得啱。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-21 08:11 AM 發表
前無綫(TVB)新聞主播柳俊江上周三(9/9)於觀塘與另一名25歲男子涉嫌在公眾地方打架被捕,消息指柳俊江正與其妻子雷康怡(Florence)鬧離婚並已

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200920/384493107951046656.jpeg/0v196L5LWAM6MOBHW9qKlSzyfiWzLWcujZQqq42UKqs?v=w12 ...

引用:
原帖由 威廉PO 於 2020-9-21 08:26 AM 發表
黃色老婆圈,妻子共享,邊係離婚。。。
呢D係曱甴例牌活動之「老婆攬攪」

大波人妻天使🤤🤤

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-9-21 08:48 AM 發表

張相已經暗示一陣啜爆
👍🏻

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-21 08:24 AM 發表
傳言指日前與柳俊江對打的男子,原本同為「黑衣手足」,兩人曾經在昨年同穿黑衣,到元朗支援林卓廷,與白衣人打鬥。
手足相殘

都係錢的問題,俾唔夠錢!
搵個第二個老闆

帶綠帽, 可憐了

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-21 08:24 發表
傳言指日前與柳俊江對打的男子,原本同為「黑衣手足」,兩人曾經在昨年同穿黑衣,到元朗支援林卓廷,與白衣人打鬥。
由手足升級做襟兄弟。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-21 08:29 AM 發表
呢啲咁水性楊花嘅女人,唔要都罷啦
大欖郊野公園

反中反到老婆都無埋
搞笑.....哈哈

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-9-21 08:29 AM 發表
呢啲咁水性楊花嘅女人,唔要都罷啦
炮友一流

引用:
原帖由 繼續加速 於 2020-9-21 08:50 AM 發表
勇武江讚佢係好女友
打完人唔扮演返好好先生維護一吓老婆點維持自己形像呀
黃屍又可以柒住讚佢係好老公死雞撐飯蓋

引用:
原帖由 62448958 於 2020-9-21 09:09 AM 發表
古有達摩祖師一葦渡江。
今有黃屍曱甴一柳進肛。
棵柳樹咁粗壯,撕裂左終好喊呀,死基佬。
大家都誤會晒..
原來係進肛打25歲情人,做乜搵佢老婆而唔係搵進肛玩進肛活動..

進肛其實父母出生已知其鍾意進肛,可惜自細以為自己正常,娶埋老婆生仔女..
但反修例後覺悟自己人生,決定拋妻棄子,擁抱其"進肛"之僻..

25歲男友人係進肛之選...