• 瀏覽: 48,231
  • 回覆: 390
  • 追帖: 1
+12
個老婆真係有心俾帽老公帶

引用:
原帖由 yiveland 於 2020-9-22 11:50 PM 發表
?_nc_cat=111&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=gAmi-YyBg8UAX8dxVgu&_nc_ht=scontent.fhkg1-1.fna&oh=ae995e4509ca2 ...
免費宣傳

引用:
原帖由 kof2002um 於 2020-9-23 12:18 AM 發表

25 性能力唔係講笑, 我當年一晚最少三次!
但依家3張幾, 三晚一次都感覺好累! 唉!
男人通常信心問題, 放鬆些就OK

大家都係手足, 無計既
香港淫齊上齊落,缺一不可

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-9-23 04:33 PM 發表
大家都係手足, 無計既
香港淫齊上齊落,缺一不可
係手足就。。。朋友妻不相欺,咁樣唔熟唔食,唔識就扮兄弟昆人老婆做天使,真係黃人咁賤格先做得出

人地紅花會余魚同與文泰來都係手足,就算極愛駱冰,都是藏於心止於禮,

呢d先係手足,曱甴嗰班根本係趴街淫蟲,唔係手足!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-23 08:28 AM 發表

傳............佢老婆咪利用了柳的最後力量來眾籌幫佢開店囉, 柳儍到以為自己有叫座力, 一呼眾曱甴獻金, 怎知曱甴群醉翁之意, 輪佢老婆先係真目的.

所以老婆間店開成, 但老婆都被曱甴抬走...

蠢!!!!(同魔鬼攞錢) ...
等價交換?
定援助交際?手足甘CHEAP
天使應該免費

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-9-23 10:02 PM 發表
等價交換?
定援助交際?手足甘CHEAP
天使應該免費
而家鋪又跟了老婆, 老婆又跟了曱甴, 咁

柳進肛今鋪都算是賠了夫人又拆兵了

做黃人通常都冇好結果 是定律喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-23 10:29 PM 發表

而家鋪又跟了老婆, 老婆又跟了曱甴, 咁

柳進肛今鋪都算是賠了夫人又拆兵了
做黃人通常都冇好結果 是定律喎
點會黃色性生活共享經濟圈來說, 他們有理想有信念, 堅持相信,無都變有,意念中又有不死精神
只要有革命信念, 一切由人最根本性開始,老婆老公都係次要, 獻身革命,無比動聽,重點是春代革命成功, 大家樂在其中

當然有人懷疑他們可能誤服大量過期春藥,情迷意亂, 意淫無盡,不能自我,當不能以理服人,只好賣弄良知... 最後良知也賣了,所謂色人迷人人自迷,也許藥效太強...仍沉淪其中

引用:
原帖由 free33sky 於 2020-9-24 05:36 AM 發表

點會黃色性生活共享經濟圈來說, 他們有理想有信念, 堅持相信,無都變有,意念中又有不死精神
只要有革命信念, 一切由人最根本性開始,老婆老公都係次要, 獻身革命,無比動聽,重點是春代革命成功, 大家樂在其中

當然有人懷疑他們可能誤服大量過期春藥,情迷意亂, 意淫無盡,不能自我,當不能以理服人,只好賣弄良知... 最後良知也賣了,所謂色人迷人人自迷,也許藥效太強...仍沉淪其中 ...
呢D招數...咪日本AV教壞人作置人妻或逼女做天使的招數, 但無鬼用的柳進江又唔敢小爆黑暴, 做了龜公都敢怒不敢言, 冇用到咁, 連老婆被黑暴攞去做天使都唔敢公開譴責.

無鬼用!!真係唔係男人
去到餐廳反完枱又冇下文, 係咪連搶老婆都唔識呀??

其實, 今次黑暴, 可能近幾百個女生做了天使,

但林鄭咁都唔肯正視唔成立專責部門去處理, 好唔明林鄭攪乜9

其實,柳太又冇諗清楚,自己咁既年紀,日日群埋曱甴堆玩性遊戲日,好快花殘葉落,曱甴又會當你垃圾扔,到時家庭及仔女會再接受你這淫婦嗎?

根本在發神經的毀滅自己的人生!

看見日本女優,好似咩嘢若菜?咩嘢杏梨28歲就殘到退下陣線,柳太過幾年都成40碎人,

好心就咪白痴下去,返屋企,求家人原諒吧,人生有另一半同自己開開心走過50,60年,才是一生人最大成就!

為了春藥藥力,為了腦內的腦啡分泌快感,而犧牲自己家庭,硬膠!

都係嗰句

做丈夫,應重節義,創一生基業

做妻子,應守貞節,繫一生榮辱

顯然呢對夫婦全部都冇做到!失敗!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]