• 瀏覽: 6,067
  • 回覆: 76
中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
認罪, 其實係近期案件已經係好難得...

黑3人食天使係勇武福利

只是判囚4年半, 完全沒有阻嚇力啊... 起碼判6年以上才合理吧...

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-9-20 09:09 PM 發表
曾申請機場保安員職位的男子去年中返回母校領取中學畢業證書,其前女友兼中學師妹知悉後主動邀約午膳,兩人之後到男子的家中打機,其間師妹遭對方強姦。保安員今(10日)在高院承認一項強姦罪名,被判囚4年半。

https://fs.mingpao.com/ins/20200910/s00001/a805be47a88a03167ad8ac4c239ff67b.jpg

呢D優獸學生,點解判得咁重:smil ...
何靚妖狗官把關不力

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-9-20 10:58 PM 發表
只是判囚4年半, 完全沒有阻嚇力啊... 起碼判6年以上才合理吧...
加十年化學閹割肯定有阻嚇力 ...

原是天使慰勞義士,  突然反口...

著得黑3就要做天使係常識

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-9-20 11:33 PM 發表
原是天使慰勞義士,  突然反口...
以為天使只限大學生?中小學都照破

引用:
原帖由 hwwong 於 2020-9-20 10:58 PM 發表
我都覺而家香港司法係咪黐銀線架??強姦都判4年半???美國咁開放都判得會重過香港啦, 香港假髪食得多屎太多呀???

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-20 09:11 PM 發表
認罪, 其實係近期案件已經係好難得...
錢水判官間接助長勇武食天使

本土旺師飯民黑暴上年黑暴火燒垃圾桶和破壞街磗引發鼠患嚴重,四處放火和火燒銅獅將街鼠逼入民居

黑暴殺人放火判社會服務,同學仔插枝野就4年半

上得屋企好少會唔比食

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]