• 瀏覽: 3,254
  • 回覆: 59
+4
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-20 08:48 PM 發表
12名涉潛逃到台灣的港人被內地拘留近一個月,部分被拘留者的家屬今午到警察總部報案。協助家屬的鄒家成質疑,中港兩地政府在事件中一直推卸責任和混淆視聽,特別香港政府對內地說法照單全收,未有派員到內地了解...........

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香 ...
嘓班人一定全力玩“被偷渡”。
希望大陸盡快審理案件。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-20 08:48 PM 發表
12名涉潛逃到台灣的港人被內地拘留近一個月,部分被拘留者的家屬今午到警察總部報案。協助家屬的鄒家成質疑,中港兩地政府在事件中一直推卸責任和混淆視聽,特別香港政府對內地說法照單全收,未有派員到內地了解...........

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香港警察視作「出氣 ...
真係好笑呀喺大陸被捕五蚊內地公安過程竟然走嚟問香港政府叫香港政府膠袋咁同刻舟求劍有咩分別呀。定還是佢哋全部人都冇return home card所以要苛求香港政府呢樣嗰樣呢?

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法

引用:

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香 ...
未有派員到內地了解...........

真係On9無得醫
你地自己唔上去了解下?
200幻人喎!

港府拉人咩?!

只得部分家屬 ? 又話齊上落既 !

點解唔係問海警?係佢哋拉鳩12瞞徒喎!

引用:

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香港警察視作「出氣 ...
又唔係香港警察拉人, 做乜叫港府交 代?無腦的嗎?

家屬去報警?係咪舉報班儍仔非法出境, 返黎之後要告多條罪?

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-9-20 08:49 PM 發表
又唔係香港警察捕獲,點交代佢地被捕過程?

呢度同大陸一河之隔啫,家屬上去搞清楚仲好啦,喺度磨有咩用
交代下喺香港衰咩被補, 搞到要著草自我送中

又唔係香港拉人…
點解要香港交代?
YC啲邏輯真係有問題…

交代?唔通你在美國比人拉左, 又要港府交代咩

為求獲釋,不擇手段!
家屬應該提交「衛星圖片」去證明事實的真相呀嘛,而唔係要警察去搵證據去證明警察有做錯!

走佬都威過人!

引用:

中國海警一早出咗啦,經緯都有………

https://m.weibo.cn/status/JhJyGAUAo?jumpfrom=weibocom

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]