• 瀏覽: 3,263
  • 回覆: 59
+4
12賤畜黃屍家屬有乜疑問直接問公安

國內警方海關拘捕,去香港警總有能用?
上大陸深圳警總問嘛,記得問埋攞委任證同話會起佢地底比2網民公審喎,唔該。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-20 08:48 PM 發表
12名涉潛逃到台灣的港人被內地拘留近一個月,部分被拘留者的家屬今午到警察總部報案。協助家屬的鄒家成質疑,中港兩地政府在事件中一直推卸責任和混淆視聽,特別香港政府對內地說法照單全收,未有派員到內地了解...........

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香港警察視作「出氣 ...
上深圳公安局問

朱逃同12家屬強烈要求逃犯修例立法

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2020-9-20 11:01 PM 發表
國內警方海關拘捕,去香港警總有能用?
上大陸深圳警總問嘛,記得問埋攞委任證同話會起佢地底比2網民公審喎,唔該。
佢地唔敢上啦

黑暴曱甴就只能蝦9香港警察,因為佢哋認香港警察奈佢哋吾何。
不過今次系比大陸公安捉到佢哋非法偷渡,之後都會由公安執法,公安吾會怕你哋!而你哋依家死賴爛賴香港警察都無用,香港警察亦吾會干涉到內地公安辦案,連香港政府出面一樣干涉吾到,因為個12個真係犯偷渡!你哋繼續咬住香港警察只系浪費時間!
你哋甘鐘意浪費時間攪無謂野,我就食住花生等睇戲,睇你哋點樣垂死掙扎

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-20 08:48 PM 發表
12名涉潛逃到台灣的港人被內地拘留近一個月,部分被拘留者的家屬今午到警察總部報案。協助家屬的鄒家成質疑,中港兩地政府在事件中一直推卸責任和混淆視聽,特別香港政府對內地說法照單全收,未有派員到內地了解...........

「十二暪徒」的家人心知肚明,其實自己與「十二暪徒」一樣都「身有屎」,所以即使與深圳僅一河之隔,都不敢踏足中國大陸一步。只有向香港警察作諸多投訴,將香 ...
12潛逃又唔係比香港水警捕獲,香港又點可能交代到被捕過程呢?換句話說香港警方所得的訊息都只會係來自國內執法機構,之但係你班友又唔信任中國,發報咩訊息你地班智障都唔會信,不如你地整理好自己嘰邏輯思維先喇,再唔係唯有自己親自過去查囉。

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ...

要交待都係深圳警方來交待,關港府乜事?
班所謂家人應直接上深圳查問!

雷達呀

附件

images.jpeg(12.5 KB)

班演員去L錯地方炒作,應該去深圳公安局投訴,要求公安局交代

唔撚偷渡咪唔撚會有被捕過程囉而家上面問緊偷渡過程呀

引用:
原帖由 PacificIslander 於 2020-9-20 09:31 PM 發表
我要求消防處交代西岸山火 !   
哈哈哈。。

人地果個就叫矇面超人,香港呢幾個就:一個個矇面小丑。。難睇死。。

佢向外面俾人拉,點解向香港報案?(

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]