• 瀏覽: 26,187
  • 回覆: 319
  • 追帖: 1
+6
唔禮貌就肯定啦。等於叫你港女,肥妹。

引用:
原帖由 hlover96 於 2020-9-20 06:29 PM 發表
最少涉嫌兩種罪 ?不開除
美國教授  一句中共病毒都被開除教職  
美國教授講左句"那個",因為發音似Nigger,所以被停職.

咁係咪可以叫個城大女生做天使妹?

大學生襲擊人唔報警,幫到出面喎

引用:
原帖由 johnny9236 於 2020-9-20 06:25 PM 發表
呢d曱甴學生以為自己好L高檔??
人格垃圾,
垃圾一件。
香港教育嘅失敗。。。 培育到呢d 冇品嘅垃圾

城大德育好有問題

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-9-20 06:11 PM 發表
香港城市大學一名女生疑在校內兩度襲擊同一名內地女生,包括曾用液體淋向對方,又曾以言語指罵對方為「大陸妹」;有指該名涉襲擊同學的女生,早於今年7月亦曾向另一名內地男生淋潑液體。據悉,城大已向該涉事女生下 「禁足令」。城大回覆東網查詢表示,校方正按既定的程序和機制嚴肅跟進和處理任何違反學生行為守則的事件及個案。

有媒體今日(20日)報道,指該名涉事城大女生,曾趁一名內地女生在校內圖書館洗手間如廁 ...
踢9條曱甴出校再拉坐監!

黃屍西把口好L賤.

該兩名受害男女生無報警,證明國內留學生比香港大學牲有教養。佢地絕對有權報警,但宜家俾大學私了就算。

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-9-20 18:20 發表
其實我們港人,可能不喜歡某個政黨,
但唔應該仇視敵視,哂其整國國民,整個民族.
每個國家,都有其壞人,及有其好人的.....
香港人做完衰嘢都會話只是小撮人,根本香港人大部份人都是格衰

引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-9-20 06:11 PM 發表
香港城市大學一名女生疑在校內兩度襲擊同一名內地女生,包括曾用液體淋向對方,又曾以言語指罵對方為「大陸妹」;有指該名涉襲擊同學的女生,早於今年7月亦曾向另一名內地男生淋潑液體。據悉,城大已向該涉事女生下 「禁足令」。城大回覆東網查詢表示,校方正按既定的程序和機制嚴肅跟進和處理任何違反學生行為守則的事件及個案。

有媒體今日(20日)報道,指該名涉事城大女生,曾趁一名內地女生在校內圖書館洗手間如廁 ...
依家襲擊人,唔報警拉7隻曱甴算輕判

正一垃圾不配做人,學校亦都應該保護受害人報警處理,因那打人者是無特權襲擊他人的

引用:
原帖由 kkeerrr 於 2020-9-20 06:28 PM 發表
對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...
你唔喺嗰度出現咪冇事囉
局長話㗎唔聽書

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-20 06:22 PM 發表
普通毆打喎!
yes

睇嚟香港啲大學應該禁止香港出世嘅人就讀!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]