• 瀏覽: 27,470
  • 回覆: 4
  • 追帖: 1
+7
解放軍兩日內共出動37架軍機逼近台灣,台海緊張局勢不斷升溫。據台媒今日(20日)報道指,台灣國防部證實,為彰顯台方愛好和平,不開兩岸之間「第

以為買咗尾國被淘汰軍火交咗保護費就牙擦擦幻想主子會派軍隊幫手打仗,台毒敢開第一槍嗎???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/526035/台軍戰備規定現重大轉變-開火-第一擊-改稱-行使自衛反擊權

引用:
原帖由 甩轆 於 2020-9-20 06:05 PM 發表

菜大媽臨死之前,一定揾黃秋生入踵桶府替佢開苞,破完處先死得眼閉。
狗公狗乸交配分唔開點逃跑

附件

3186173.jpg(408.83 KB)

引用:
原帖由 令狐椒 於 2020-9-20 06:14 PM 發表

聽唔明是正常.

這是蔡豬頭被嚇到語無倫次.
當然是軟晒.

附件

20200519_5ab1218e5928f1bae6d8VbQL4yFAXhSI.jpg(51.99 KB)

引用:
原帖由 aesoppqwe 於 2020-9-20 06:34 PM 發表
班曱甴仲好期待台灣會出手真係傻仔
網上打飛機咪得,打幾多都得,曱甴做開
曱甴打飛機越打越縮

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-20 10:07 PM 發表

其實你啲曱甴係咪傻㗎 印度開過嚟中國驚 印度講嘢你信 死咗二十幾隻印度兵 三十幾個印度嘅冰畀解放軍俘虜 你班曱甴講到印度贏咁濟 其實你哋係咪低能㗎 南海啲飛彈射落海 咁白痴嘅嘢都夠膽講 你睇美國航空母艦而家都唔敢洗過啦 就知道效果啦白痴仔 不過曱甴係點教都唔識 永遠喺自己戇居嘅時空 冇得救 ...
班腦殘曱甴只信毒果黑媒冇得救

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]