• 瀏覽: 1,073
  • 回覆: 16
《港區國安法》已生效咗兩個幾月,官司纏身嘅前香港眾志秘書長黃之鋒接受電台訪問時承認,依家每朝都會擔心被警員上門拘捕,但就

重點 「...已經不再取決於本港政治人物訴求⋯⋯」 跟本啲國家喺咪都會老屈中國   鋒哥成日都自我感覺良好

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200920/bkn-20200920145511714-0920_00822_001.html

漢奸即是漢奸...

有國際戰線,有條水喉射住,先可以有本錢玩落去啦一定

河童仲唔著草 博拉呀

由得佢啦, 佢只係一個普通香港人, 乜野身份權力都無, 已經無價值

攻民黨都係法律界人士,個個精甩辮,知道國安法的利害,一旦陷入法網,就吟詩都吟唔甩,唯有留番俾D無知蠢才去送死了。

我都唔明嗰班真本土點解會聽一個雜種9up。

個樣變緊,愈來愈樣衰

呢隻漢奸走狗想走路都走唔到

引用:
原帖由 funsun13 於 2020-9-20 04:42 PM 發表
河童仲唔著草 博拉呀
你估佢唔想呀?警方都想佢著草,到時拉人兼封艇

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-20 04:45 PM 發表
攻民黨都係法律界人士,個個精甩辮,知道國安法的利害,一旦陷入法網,就吟詩都吟唔甩,唯有留番俾D無知蠢才去送死了。
依家除咗民主黨外,公民黨冚哂旗啦!

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-20 04:45 PM 發表
大佬,佢嗰行有案底就玩完㗎喇,冇狀紙响手宋世傑都收皮啦。。

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-9-20 04:40 PM 發表
漢奸即是漢奸...
牠越南的。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2020-9-20 06:05 PM 發表

牠越南的。
越南遺下的孽種

主題標籤 #黃之鋒
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]