• 瀏覽: 2,897
  • 回覆: 110
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-20 17:02 發表

曱甴裝束
標準裝備。

熱賣及精選
各散東西,各自搵食。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-20 17:05 發表

又係老尾??
有圖有片有真相。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-20 17:17 發表

泰國王行中立, 那有盟邦?!
一定火燒西環尾,一定燒返轉頭。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2020-9-20 17:55 發表

美式泰國曱甴

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。 ...
你開始明白呢個道理,但係有好多人 on 9 9,都係迷迷茫茫俾人洗咗腦。

引用:
原帖由 香港妓者 於 2020-9-20 20:45 發表

尾國C1A開工了
一早做咗野拉 !

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-20 05:17 PM 發表

泰國王行中立, 那有盟邦?!
二公主去過中國,從習主席手中攞過中泰友好榮譽喎

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-20 09:37 PM 發表

咁, 我明點解泰國俾人針啦!!
總之親老尾冇好結果,泰國新一代唔知,97年金融風暴泰國貨幣貶值3至5成,害死好多人。新一代唔覺得老尾會害佢地,當然今次仲有泰國政黨做推手。

引用:
原帖由 達維 於 2020-9-20 21:35 發表

二公主去過中國,從習主席手中攞過中泰友好榮譽喎
正常吖!佢做到野嘅!早五,六年前,構思係有一條鉄路,可以直達曼谷。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-20 21:35 發表

條友淨係報喜、不報哀!!
家下你先至知咩?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-9-20 21:37 發表

咁, 我明點解泰國俾人針啦!!
家下你而家明都未遲。

引用:
原帖由 A1000 於 2020-9-20 04:17 PM 發表

你話學生可以識得幾多嘢,我就唔知。但人仔細細可以發動咁多人出黎,都唔係三朝兩日就可以做得到啩?
睇得《數碼暴龍》多
引用:
1999年8月1日,世界各地出現異常天氣情況,此時以八神太一為首的七人在學校夏令營時,被迫被送入數碼世界而成為被選中的孩子們去拯救數碼世界和現實世界,而他們每個人得到了一個數碼配章,數碼配章送他們進入數碼世界並且幫助他們的數碼暴龍進化。
成日以為自己係被選中去改變世界

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]