• 瀏覽: 27,343
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2020-9-20 04:10 PM 發表
這幾天,我@左央視,新華社,人民日報,環球網等官媒,要求從重懲治12人,除左偷渡罪一年,加上分裂國家罪,起碼判五碌,最少在國內蹲六年以上,回到香港就再痞過。 ...

如果特朗普話波士頓馬拉松爆炸案主犯係民主運動人士,我諗香港政府都會幫吓你嘅

全部都無回鄉証嗎??
喺香港嘈嘈閉只係令政棍有機會出鏡㗎咋
(不過你哋目的可能就係咁)

係真家屬嘅就過羅湖關投訴啦

引用:
原帖由 ALFA524 於 2020-9-20 04:45 PM 發表

咁又重得滯,最好20年至30年,OK
睇良好表現和阿爺心情

抵L死,
人在做, 天在看,
犯了罪著草就預L咗,
唔係以為一定會平安嘛?
6柒咁!

報應!!

所謂家屬,係想救十二瞞徒就直接上去搞啦,係香港有鬼用咩,上去叫十二瞞徒一五一十張如何在港犯法,如何安排偷渡,跟誰人接觸,收左幾多錢,全部爆出來,希望可以減刑。

叫200幻+1 通過返逃犯條例再說

呢兩件不孝子好心聽下老豆老母講啦。

點解要反對條例呢?

準備去 執屍

引用:
原帖由 sam1682828 於 2020-9-20 04:53 PM 發表
所謂家屬,係想救十二瞞徒就直接上去搞啦,係香港有鬼用咩,上去叫十二瞞徒一五一十張如何在港犯法,如何安排偷渡,跟誰人接觸,收左幾多錢,全部爆出來,希望可以減刑。 ...
思想教育  

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-20 03:41 PM 發表
與弟弟失去聯絡的第29天,哥哥只是簡單一個心願,就是再聽到子文的聲音,簡單報一聲平安。

12港人上月涉非法越境被中國海警截獲,目前仍扣留在深圳鹽田看守所,至今29天音訊全無。保安局長李家超昨接受傳媒訪問時稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,即官派律師。家屬事後發聲明,表示感到錯愕嘩然,又指已多次表明拒絕「官派律師」,促請當局立即讓家屬委託的律師面見被拘留者。

其中一名被捕 ...
原本是幫到的,但因為冇咗逃犯修訂條例,所以而家變成幫唔到囉。。。

俾呢班人嘈多兩三日啦,之後又有其他新聞蓋過佢,無人會再提,連豬西廸同逃緊生都唔理㗎喇!犯民都食飽人血饅頭咯,去搵下一單吸血㗎喇。到時,你地自己諗喇。   

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]