• 瀏覽: 27,313
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 lcslch 於 2020-9-20 04:11 PM 發表

不如判終身式或打靶仲好  
咁又重得滯,最好20年至30年,OK

做得暴徒就預咗呢個下場啦

要理會啲咩呢其實?

政府叫曱甴唔好犯法暴動時,呢班曱甴仔又有無聽政府話?

報到平安,人沒事身體很好,等待只會絕望了

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-20 03:41 PM 發表
與弟弟失去聯絡的第29天,哥哥只是簡單一個心願,就是再聽到子文的聲音,簡單報一聲平安。

12港人上月涉非法越境被中國海警截獲,目前仍扣留在深圳鹽田看守所,至今29天音訊全無。保安局長李家超昨接受傳媒訪問時稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,即官派律師。家屬事後發聲明,表示感到錯愕嘩然,又指已多次表明拒絕「官派律師」,促請當局立即讓家屬委託的律師面見被拘留者。

其中一名被捕 ...
自己個仔自己救
又唔係返唔到上去

電台訪問過呢條粉皮(細老),開口埋口極之臭串,坐反幾年磨下佢,唔好再縱火,對全個世界都好!

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-20 03:41 PM 發表
與弟弟失去聯絡的第29天,哥哥只是簡單一個心願,就是再聽到子文的聲音,簡單報一聲平安。

12港人上月涉非法越境被中國海警截獲,目前仍扣留在深圳鹽田看守所,至今29天音訊全無。保安局長李家超昨接受傳媒訪問時稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,即官派律師。家屬事後發聲明,表示感到錯愕嘩然,又指已多次表明拒絕「官派律師」,促請當局立即讓家屬委託的律師面見被拘留者。

其中一名被捕 ...
有冇帶魚餌比其中一位囚友?

都係香港法官仆街,明知香港人有幾自律同誠信㗎啦 仲批佢哋保釋 𠵱家係咪西呢

搵犯民幫你地已經onL9啦,唔係覺得仲會有灣轉呀,黃人真天真

一國兩制嗎,唔係失憶呀

引用:

其中一名被捕 ...
多L余,如果班黑暴成功潛逃到臺灣,都例牌同屋企脫離關系架啦

引用:

其中一名被捕 ...

好多香港人都唔明黑暴曱甴點解要破壞香港。

子文出事後,母親沒有幫忙,而父親則傾向低調處理事件。

引用:

其中一名被捕 ...
抵九死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]