• 瀏覽: 27,318
  • 回覆: 463
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-9-21 11:40 AM 發表
都拉咗咁多日
其實有冇家屬上過深圳?
敢撚咩

引用:
原帖由 vanga 於 2020-9-21 12:12 PM 發表

敢撚咩
如果係我屋企人犯事被拘捕
唔理咩原因
點都會去探佢
呢個係正常人做法
就算係外地都係一樣

引用:
原帖由 pugbb 於 2020-9-20 03:41 PM 發表
與弟弟失去聯絡的第29天,哥哥只是簡單一個心願,就是再聽到子文的聲音,簡單報一聲平安。

12港人上月涉非法越境被中國海警截獲,目前仍扣留在深圳鹽田看守所,至今29天音訊全無。保安局長李家超昨接受傳媒訪問時稱,12名港人全部按當局提供律師名單「揀選」代表律師,即官派律師。家屬事後發聲明,表示感到錯愕嘩然,又指已多次表明拒絕「官派律師」,促請當局立即讓家屬委託的律師面見被拘留者。

其中一名被捕 ...
條柒頭著草嗰晚有冇通知屋企人?🤭

若真係  好擔心  就止阻隻 朱dick 出黎亂吠 抽水啦 

引用:
原帖由 ngben 於 2020-9-21 12:09 PM 發表

所以曱甴係抵死
當時仲未知被人利用佢哋嘅貪威/無知, 推緊佢哋入死路.  無知又想做簡易英雄, 就係如此下場.  佢哋應向最大得益者, 蔡英文求助

引用:
原帖由 元朗雞地前住戶4 於 2020-9-21 07:39 AM 發表

支持黃屍手足直接上去要人!唔撚係淆底呀?手足嚟㗎 dllm!
手足係要黎出賣同抽水嘅

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-9-21 12:14 PM 發表

唔理咩原因
點都會去探佢
呢個係正常人做法
就算係外地都係一樣
我第一反應都係咁,唔俾見都會日日去門口搵機會 make noise或者求下情!係本地鳩叫唔知有咩用

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-9-21 12:31 PM 發表

當時仲未知被人利用佢哋嘅貪威/無知, 推緊佢哋入死路.  無知又想做簡易英雄, 就係如此下場.  佢哋應向最大得益者, 蔡英文求助
有腦就唔洗做曱甴啦

廖哥哥整死細佬將來可以獨覽老豆家產,剷除左細佬就分多份,曱甴鬼打鬼爭利益好正常

對不同意見嘅人私了,淋易燃液體燒,用磚頭掟死,又用渠蓋碇頭要攞命,機埸禁錮圍毆、脫褲羞辱,天有眼終於有報應,所以那12個黃屍曱甴暴徒係抵L死嘅,不值得憐憫 ... ...

黃狗官屢屢放生,一定要整頓司法

廖子蚊brother say最重要眾籌

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2020-9-21 12:14 PM 發表

唔理咩原因
點都會去探佢
呢個係正常人做法
就算係外地都係一樣
你講了 KEY WORD

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-20 04:07 PM 發表
民主人士系我印象系動口唔動手。但你細佬同班友仔個個真槍,炸彈,放火。咁都叫民主人士?看來你仲覺得自己無錯。我系大陸都唔會放你。
講中要害

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2020-9-21 02:36 PM 發表
國有國法 家有家規犯咗法受完靶咪會放你走囉!番到香港再審又再受靶精彩人生正式開始!
慢慢等調查喇

不要心急呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]